UFC

(VIDEO) Colby Covington provocira Michaela Chandlera: ‘Rekao sam ti da se nećeš boriti s McGregorom‘

Colby Covington

 Screenshot (youtube, Pbd Podcast)
Provokator kakav je Colby Covington sigurno nije mogao propustiti da Chandleru stavi ‘sol na ranu‘

Bivši izazivač za naslov UFC prvaka u velter kategoriji, Colby Covington, nije oklijevao zadirkivati Michaela Chandlera nakon otkazivanja borbe na UFC 303. Chandler i Conor McGregor trebali su se suočiti u jednoj od najvećih borbi 2024. godine na UFC 303. Međutim, nakon deset dana nagađanja i zabrinutosti zbog otkazivanja tiskovne konferencije u Dublinu, borba je otkazana nakon što je McGregor zadobio ozljedu tijekom kampa.

Chandler neće biti ponovno rezerviran za novu borbu na UFC 303, a UFC prvak u poluteškoj kategoriji, Alex Pereira, sada predvodi priredbu u revanšu s Jiřím Procházkom. Još uvijek je neizvjesno koliko će McGregor biti izvan akcije nakon ozljede u kampu.

Mjesecima prije UFC 303, Covington je upozorio Chandlera da njegova željena borba s McGregorom neće biti ostvarena. Nakon otkazivanja UFC 303, Covington je iskoristio priliku da podsjeti Chandlera na njihov prethodni razgovor. Do trenutka pisanja ovog članka, Chandler nije odgovorio na Covingtonove objave na Instagramu. Izdaje svoje prvo priopćenje nakon otkazivanja UFC 303, koje možete pročitati ovdje.

Chandler nije borio od poraza od Dustina Poiriera na UFC 281. On i McGregor činili su se predodređenima za sudar u oktogonu nakon što su trenirali jedan protiv drugoga u The Ultimate Fighter 31.

McGregor se nije natjecao od poraza od Poiriera tehničkim nokautom zbog loma noge na UFC 264. Nije jasno je li ova nova ozljeda povezana s prethodnim problemom s nogom.

Covington planira povratak u oktogon kasnije u 2024. godini nakon poraza od prvaka UFC-a u velter kategoriji, Leona Edwardsa, na UFC 296. Nakratko je bio povezan s borbom protiv Iana Garryja prije nego što je Garry rezerviran za borbu protiv Michaela ‘Venom‘ Pagea na UFC 303.

U jednom od najrazočaravajućih trenutaka u svojoj karijeri, Chandler je primio mnogo kritika od Covingtona, a čekanje na to hoće li se borba s McGregorom ostvariti se nastavlja.

Linker
16. lipanj 2024 08:56