UFC

(VIDEO) Cormier i Miočić odradili prvo ovotjedno sučeljavanje

Cormier vs. Miočić
 screenshot
Jučer su UFC 241 borci i borkinje sudjelovali u druženju s medijima nakon čega su odradili prva službena sučeljavanja. Pogledajte kako je izgledalo kad su Daniel Cormier i Stipe Miočić stali jedan nasuprot drugog i pogledali se u oči.

Bilo je za očekivati kako će prvi pravi susret Miočića i Cormiera biti napet. Iako su se malo ranije susreli u hotelu, teško je uspoređivati opušteno stanje s onim kad se mora pokazati borbeni mod i kad pri pogledu oči u oči moraš biti onaj fokusiraniji i gladniji pobjede. Ovo je zapravo prva prilika za stvoriti neku prednost, ako nigdje drugdje onda barem u svom umu.

Pogled nije dugo trajao, možda sedam ili osam sekundi i teško je zaključiti je li ikoji uspio ovom drugom poslati neku poruku. Obojica su više nego iskusni tako da im je ovo bio tek jedan dan na poslu. Cilj je ostati miran, a to im je uspjelo.

Danas je na rasporedu službeno vaganje i njegova ceremonijalna verzija, tijekom koje ćemo vidjeti posljednje pravo sučeljavanje, kao i izjave boraca. Službeno vaganje na rasporedu je poslijepodne, dok ćemo ono ceremonijalno moći pratiti od 23 sata uživo na Youtube kanalu UFC-a.

Linker
15. travanj 2024 07:45