UFC

(VIDEO) Costa objavio poprilično bizarnu najavu za borbu protiv Adesanye

Paulo Costa i Israel Adesanya
 screenshot/Twitter
Teško je shvatiti što je Paulo Costa htio postići danas objavljenom najavom za borbu protiv Adesanye

Borba Israela Adesanye i Paula Costa jedna je od najiščekivanijih UFC borbi posljednjih godina. Osim što je riječ o dvojici neporaženih boraca, što je tek po drugi put u povijesti da će se takva dvojica boriti za titulu, oni su svojim izjavama dodatno podigli tenzije. Činjenica da se radi o dva vrlo atraktivna borca također itekako pridonosi navedenom.

Svako malo netko od njih pokuša pronaći novi način promocije borbe ili prozivke protivnika, a inspiracija je tu velika. Tolika da ponekada ode toliko daleko da je teško razumjeti što je autor htio reći. Nešto što sigurno ulazi u tu grupu je posljednja objava na Twitteru Paula Coste. "Brisač" je objavio video s montiranim scenama iz raznih filmova ili serija, pretpostavilo bi se B produkcije. Costa je tim putem montiran na muškarce, dok je lice Israela Adesanye monitrano na žene. Uostalom, ispod teksta možete to pogledati sami.

Borba ova dva sjajna udarača održat će se 19. rujna na UFC 253 priredbi, a nema nikakve sumnje kako ćemo do nje vidjeti još ponešto zanimljivog materijala iz trash talk repertoara. Tko zna, možda saznamo i što je Costa ovim videom imao namjeru poručiti.

Linker
07. travanj 2024 03:04