UFC

(VIDEO) Čudesna kompilacija: ONE počastio s 35 najboljih završnica iz njihovog borilišta

La NSang vs. Hasegawa
 screenshot
Singapurska ONE Championship promocija odlučila je počastiti svoje fanove kompilacijom 35 najboljih završnica do sada viđenih u njihovim borilištima. Znamo da vam borbe nedostaju pa stoga posvetite svojih 20 minuta ovom sjajnom videu.

ONE Championship promocija istaknula se posljednjih godina među elitnim borilačkim promocijama po tome što rade borbe u više različitih borilačkih sportova. Upravo to razlog je što su svojim priredbama privukli raznolike fanove, ali isto tako zbog toga fanovi dobivaju raznoliko borilačko uzbuđenje. Ono najuzbudljivije uvijek su završnice.

Upravo se ONE kroz godine uspio među fanovima ispromovirati kao promocija čiji su borci najagresivniji, najotvoreniji i većinom potpuno beskompromisni. Kao takvi ponudili su razne spektakularne prekide i nije lako odabrati one koje bi se izdvojilo u jednu kompilaciju. Možda je upravo zbog toga odabrano čak 35 njih koje će se svidjeti apsolutno svakom fanu.

ONE je ove godine imao velike ambicije, trebali su odradili najviše priredbi od svih elitnih promocija, no situacija u svijetu je i njih zaustavila u tome. Prvi su sa svojim priredbama prekinuli, ali nadaju se da bi se među prvima mogli i vratiti. Do tada, uživajte u onome što su njihovi borci i borkinje ponudili do sada.

Linker
18. travanj 2024 18:21