UFC

(VIDEO) Cyborg se ispričala Whiteu i priznala da je objavila montiranu snimku

Cris Cyborg
 Youtube
Cris Cyborg priznala je kako je na internet postavila snimku u kojoj se prikazalo kao da Dana White priznaje da laže po pitanju nekih izjava. Otkrila je kako se radi o montaži njenog produkcijskog tima i na kraju se ispričala predsjedniku UFC-a.

Samo par sati nakon što je Dana White otkrio kako UFC prekida pregovore s Cris Cyborg te kako je otpušta iz promocije, Brazilka je na društvene mreže postavila objavu u kojoj se predsjedniku UFC-a ispričava. Name, čini se kako je kap koja je prelila čašu bila snimka koju je objavila na svojim službenim internet kanala, a na kojoj je Dana White prikazan kako priznaje da govori laži o njoj. Snimku je Cyborg uklonila čim su se pojavile insinuacije da je montirana, no čini se da je bilo prekasno. Ugovori su prekinuti, ona je otpuštena i može tražiti novog poslodavca. Barem se tako čini iz onoga što je izjavio White.

Pored toga svega, Cyborg je osjetila potrebu ispričati se za objavljivanje spomenutog videa i napravila je to istim putem kao kod prvobitne objave. Na iste kanale postavila je pravu snimku, na kojoj se može vidjeti što je White zapravo rekao.

"Pozdrav ljudi. Znam da je veliki dio vas vidio snimku mog susreta s Danom Whiteom nakon UFC 240, koji je bio objavljen na mom službenom Youtube kanalu, Twitteru i Instagramu. Želim svima dati do znanja kako je video montiran od strane mog produkcijskog tima s ciljem da izgleda kao da je Dana priznao da sve što kaže nije istina. Dana mi to nije rekao, titlovi u snimci također nisu točni. Kao što možete vidjeti u ovoj nemontiranoj snimci, Dana je rekao: 'Slušaj, što god čuješ da govorim, ja ne govorim ništa negativno o tebi'. Dana i ja smo imali puno neslaganja tijekom moje UFC karijere i ja sam znala biti nepopustljiva u trenucima gdje sam smatrala kako se nešto koristi protiv mene. Preuzimam punu odgovornost za postupke koji su rezultirali snimkom postavljanom na moje službene kanale. Pogriješili smo i to sam dala do znanja svom produkcijskom timu, takve stvari se više neće ponoviti. Na kraju, želim se ispričati Dani Whiteu zbog objave snimke. Iako ćemo vjerojatno nastaviti neslagati se u puno toga, ja ću uvijek stati na stranu onoga što smatram ispravnim", napisala je Cyborg u objašnjenju.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Hey guys, I know that many people saw the video of my confrontation with Dana White after UFC 240 that was posted on my official YouTube channel, Twitter account and Instagram account. I want to let everyone know that the video was edited by my Production Team to make it appear as though Dana told me “and listen whenever you hear me saying stuff, I’m not saying …the truth.” Dana did not say that to me, and the subtitles in the video were incorrect. As you can see from the unedited video, Dana actually said “and listen, whenever you hear me saying stuff, I’m not saying negative things about you.” Dana and I have had many disagreements during my career in the UFC, and I have been adamant about standing up for myself in situations where I feel my character and statements have been misrepresented and used against me. But I also take pride in being an honest person and a true professional. I take full responsibility for the actions that resulted in the edited video being posted on my social media accounts. We were wrong, and I have addressed this issue with my Production Team so that it doesn’t ever happen again in the future. ​Finally, I want to apologize to Dana White for posting the video. Even though we will continue to disagree about numerous issues, I will always stand up for doing what is right. •••••••••

Objavu dijeli ®️Cristiane Justino (@criscyborg)

Još uvijek nije sigurno postoje li šanse za nastavak pregovora UFC-a i Cyborg, no dobio se dojam kao da je White ostavio šansu za tako nešto, ukoliko Cyborg otvoreno izrazi želju boriti se protiv Amande Nunes. White je svjestan kako bi to možda bila najveća borba u povijesti ženskog MMA-a i svakako dobar potencijal za prodaju prijenosa. Od takvog posla on sigurno ne bi lako odustao.

Linker
06. svibanj 2024 06:13