UFC

(VIDEO) Dana White došao na event promocije Rachael Ostovich, ali prije toga je stavljen na ozbiljan ispit hrabrosti

Dana White i Rachael Ostovich
 screenshot/Youtube
Nakon dužeg vremena objavljena je jedna epizoda UFC-ovog "Lookin' for a Fight' showa. Ovim putem Dana White i ekipa uputili su se na Havaje gdje ih je ugostila Rachael Ostovich, na event čije promocije su otišli pronaći eventualne nove UFC zvijezde. No, prije toga je predsjednik UFC-a stavljen na do sada najveći ispit hrabrosti.

Dana White, Matt Serra i Din Thomas otputovali su na event havajske promocije Trinity FC koju vode UFC-ova popularna borkinja Rachael Ostovich i njena obitelj. Upravo je Rachael ugostila popularni trojac nakon čega ih je provela Havajima te upoznala s poznatim desertom imena "Shave ice". Tamo im se pridružio tada još uvijek UFC-ov prvak perolake kategorije, Max Holloway.

Ipak, ono najzanimljivije dogodilo se kad je ekipa otišla oprobati jednu od havajskih lokalnih atrakcija i zanimacija, skokove s litice. Din Thomas, koji inače ne zna plivati, skočio je prvi. Nakon toga je isto napravio i ozbiljno ozlijeđeni Matt Serra, a popratila ih je Ostovich. Preostao je Dana White, kojem je to na kraju sve postalo jedan veliki ispit hrabrosti. Je li na kraju uspio ili je morao napraviti ono što najviše mrzi, priznati poraz? To prepuštamo da pogledate sami.

Kraj epizode pripao je odlasku na priredbu čija je fenomenalna glavna borba jednom borcu osigurala ugovor s UFC-om. Tog borca gledat ćemo već ovog vikenda na Fight Nightu u Rio Ranchu, a vi imate priliku vidjeti o kome je riječ i kakvom je borbom došao do najvažnijeg ugovora dosadašnje karijere. Video se nalazi ispod teksta. Pogledajte!

Linker
22. travanj 2024 06:51