UFC

(VIDEO) Dana White pokreće natjecanje u - šamaranju: ‘Power Slap League‘ održat će se u UFC Apexu

Natjecanje u šamaranju

 Screenshot (youtube, Slap Fighting Championship)
Disciplinu je odobrila Atletska komisija države Nevade

Dana White je svima poznat kao ‘‘Alfa i Omega‘‘ UFC-a, no sada svoj posao širi na još jedan borilački sport. Ni više ni manje radi se o ‘‘Power Slap League‘‘, natjecanju u – šamaranju. Kako je rekao Dana, krajem ove godine bi se trebao održati i prvi event, a već su riješeni poslovi sa Atletskom komisijom države Nevade.

Natjecanje u šamaranju je u posljednjih par godina postalo viralno na društvenim mrežama. Svako malo netko negdje objavi snimku nokauta koji se dogode na takvim natjecanjima, tako da šef UFC-a jednostavno nije mogao propustiti priliku da se ne okuša i u ovome.

Dana je jučer na svom Instagram profilu objavio video u kojem je rekao o svom interesu za natjecanja u šamaranju, a želi stvoriti ‘‘najveće natjecanje u šamaranju svih vremena‘‘:

White je zajedno sa bivšim vlasnikom UFC-a Lorenzom Fertittom oformio firmu koja će se baviti promocijom upravo ovakvih evenata. Jučer je održana prezentacija i razgovor s komisijom te je NAC odobrila ovaj projekt, a otkriveno je da će se ‘‘Power Slap League‘‘ održavati u UFC-ovom Apexu.

Detalji oko datuma i aktera ovog natjecanja nisu otkriveni, a zna se samo da se cilja za kraj godine. Što se tiče prijenosa, očekuje se da će biti na ‘‘Fight Passu‘‘ ili ESPN-u, UFC-ovom partneru.

Kako izgleda natjecanje u šamaranju, pogledajte ispod:

Linker
07. svibanj 2024 09:41