UFC

(VIDEO) Gaethje i Cerrone oduševili nakon borbe: 'Irac? Taj je u mirovini, dajte mi prvaka!'

Donald Cerrone i Justin Gaethje
 screenshot/Youtube
Nakon što je Justin Gaethje oduševio svojim ponašanjem na kraju UFC Fight Night 158 borbe protiv Donalda Cerronea, njih dvojica zajedno su oduševili sve prisutne u dvorani svojim izjavama. Osim prave prezentacije sportskog ponašanja, Gaethje je sjajno odgovorio i na pitanje koga bi volio vidjeti kao svog idućeg protivnika.

Odmah nakon borbe u kojoj je prekidom savladao Donalda Cerronea, Gaethje je bio upitan kako je bilo odraditi taj okršaj. Zagrljen sa svojim protivnikom, ujedno i prijateljem, odgovorio je kako to baš nije bilo ugodno iskustvo.

"Ovo je bilo grozno i ne želim to nikad više ponoviti. Ne želim se boriti protiv prijatelja", rekao je Gaethje, koji je oduševio i gestom pri kraju borbe, kad više nije htio udarati ozbiljno ugroženog Kauboja, čak se naljutio na suca što nije prekinuo borbu u tom trenutku. Odmah nakon te Justinove prve izjave, mikrofon je dobio Cerrone.

"Justin je odradio sjajan posao. Žao mi je što nisam mogao nastaviti borbu, pokušao sam. Ovo je opak tip i jako se teško boriti protiv prijatelja. Ovo je sjajan borac, ovo je sjajan tip. Sutra ću se probuditi i dobiti priliku ponovno se boriti, volim svoj posao. Justin, čestitam ti i uživaj u ovoj pobjedi", rekao je Cerrone, nakon čega mu je Justin odgovorio: "Uživao sam večeras boreći se protiv tebe."

Upitao je Daniel Cormier nakon toga pobjednika ove borbe zog čega je došlo do onakve reakcije. Priznao je kako je pretjerao, ali da su ga ponijele emocije.

"Vikao sam na suca jer se kaže da je borba gotova ako netko padne na lice. On je dva puta tako pao, a ja sam ga morao nastaviti udarati. Nije to sučeva greška, on je radio svoj posao, no dolje je bio moj prijatelj i jednostavno nisam htio nastaviti", rekao je, da bi onda objasnio i kako se osjećao ulazeći u ovu borbu kojom je na kraju vjerojatno puno dobio:

"Svaki put kad ulazim u kavez se propitkujem. Uvijek se pitam radi li se o borcu boljem od mene, radi li se o nekome tko radi više od mene i uvijek imam nešto za dokazati samom sebi. Nikad neću iznevjeriti samog sebe. Uvijek ću pružiti sve što imam i dok je tako ću biti zadovoljan."

Posljednje pitanje bilo je očekivano. Rus ili Irac, na koga je postavljen njegov nišan? Odgovor je i tu bio sjajan!

"Irac je umirovljen, želim pravog borca, želim prvaka! Protiv Khabiba se želim boriti prije nego završi karijeru, a borba protiv Tonyja Fergusona bila bi nešto što nitko ne želi propustiti i što bi napunilo stadion s milijun ljudi da je moguće", odgovorio je Justin koji je time zapravo mogao isprovocirati McGregora. Vjeruje se kako njega najviše smeta kad ga se u ovakvim situacijama ignorira.

Ispod teksta pogledajte kako je ovo sve izgledalo!

Linker
26. travanj 2024 06:42