UFC

(VIDEO) Gaethje oduševio na otvorenim treninzima pred subotnju borbu protiv Cerronea

Justin Gaethje
 UFC ANZ
Justin Gaethje dobio je najveće ovacije na otvorenim treninzima pred subotnji UFC Fight Night 158 u Vancouveru. To je opravdao svojom izvedbom na pozornici uz pomoć trenera Trevora Wittmana.

Gaethje je savršen primjer borca koji je zvijezda postao na račun svojih nastupa u Octagonu. Tako da zapravo ne treba čuditi što je veliki broj kanadskih fanova pohrlio vidjeti "Highlighta" na djelu. Posebno oni koji nisu uspjeli doći do ulaznice za veliki subotnji spektakl na kojem će se Gaethje boriti protiv Donalda Cerronea.

Uz pomoć trenera Trevora Wittmana prezentirao je neke od svojih najboljih udaraca, čime je oduševio sve prisutne. To je zapravo i cilj ovakvih događanja, a nakon svega je bio raspoložen fanovima se obratiti i odgovoriti na neka pitanja.

Justin će u Vancouveru tražiti treću pobjedu u nizu kojom bi postao ozbiljan kandidat za napad na titulu. Postoji dio MMA fanova i analitičara koji smatraju kako je upravo on stilski najgori mogući protivnik za Khabiba Nurmagomedova. No, isto tako postoje oni koji vjeruju kako je Donald Cerrone najgori mogući protivnik njemu. A upravo će u subotu preko njega morati prijeći ako želi nešto više.

Pogledajte kako je izgledao spomenuti otvoreni trening!

Linker
21. svibanj 2024 04:57