UFC

(VIDEO) Gastelum otkrio koliko je težio u srijedu uvečer, a Nate koga smatra pravim 'BMF-om'

Kelvin Gastelum
 screenshot/Youtube
Jedan vrlo zanimljiv detalj pronašao se u petoj epizodi UFC 244 Embedded serijala. Naime, Kelvina Gasteluma kamere su posjetila na treningu u kasnim večernjim satima srijede, a on je tim putem otkrio koliko je u tom trenutku imao kilograma. Također, možemo vidjeti koga je to Nate Diaz prozvao najvećih 'BMF-om' do sada.

Nakon što je na službenom UFC 244 vaganju uspio prevariti atletsku komisiju te zadovoljiti potrebne kilograme za borbu u srednjoj kategoriji, Kelvin Gastelum danas je bio tema dana. Nakon svega što se dogodilo posebno zanimljivo izgleda peta epizoda UFC 244 Embedded serijala, u kojoj je Gastelum otkrio kakvo je stanje njegove težine bilo u večernjim satima srijede.

"Trenutno sam na oko tri kilograma viška, znači ne bi trebalo biti problema", rekao je Kelvin UFC-ovim kamerama. Vaganje je inače održano u ranim jutarnjim satima petka, što bi značilo kako je ovo bilo oko 36 sati prije nego što je trebao izmjeriti svoju težinu. Kelvin se u tom trenutku nije činio zabrinut, no bit će da se neki problem ipak pojavio.

Prije toga smo u ovoj vrlo zanimljivoj epizodi mogli vidjeti Natea Diaza na ulicama New Yorka, gdje se jako dobro raspoložen fotografirao s fanovima. Kasnije smo Natea vidjeli i tijekom medijskog druženja, gdje je upitan koga smatra najvećim "BMF-om" do sada. Odgovorom nije iznenadio, budući da je naveo svog brata Nicka Diaza.

U ostatku epizode možemo vidjeti što su na medijskom danu rekli Corey Andersona i Johnny Walker, kao i već spomenuta najveće zvijezde priredbe. Najviše kamera i mikrofona ipak je bilo oko Jorgea Masvidala. Ispod teksta možete pogledati epizodi čiji kraj donosi slijetanje Darrena Tilla u New York. UFC-ove kamere bile su toga svjesne, tako da je Englez dobio svoj doček.

Linker
23. travanj 2024 16:05