UFC

(VIDEO) Geoff Neal brutalno nokautirao Luquea i prozvao Gilberta Burnsa: Odmah mu odgovorio

Geoff Neal

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Bila je to najveća pobjeda njegove karijere

Geoff Neal noćas je ostvario najveću pobjedu svoje karijere. U trećoj rundi brutalno je nokautirao Vicentea Luquea te je nakon odlične pobjede prozvao Gilberta Burnsa.

Bila je ovo jedna od najboljih, ako ne i najboljih borbi u Nealovoj karijeri. Borci su se konstantno upuštali u razmjene, a ona koja je za Luquea bila kobna je kada je Neal pogodio odličan lijevi direkt nakon čega je uslijedilo čak devet uzastopnih uppercuta nakon čega je Luque ostao brutalno nokautiran.

‘‘Već dugo tražim borbu protiv Luquea ili nekog sličnog, on je probudio zvijer u meni. Ja imam tendenciju usporiti u drugoj rundi što je jednostavno glupo. Vratio sam se u trećoj rundi i završio ga‘‘, rekao je Neal.

Nije to jedini put kada je Neal bio uspješan na nogama, krajem prve runde pogodio je lijevom rukom te je bacio Luquea na pod, no taj put se uspio oporaviti. Kobna je bila ta ljevica u trećoj rundi te je Luque završio licem na podu.

Nakon velike pobjede Neal je prozvao Gilbera Burnsa, koji je istog trena odgovorio na svom Twitter profilu: ‘‘Napokon da je netko i mene prozvao! Vidjet ćemo, čestitke Geoffu Nealu. Vidjet ćemo hoće li se Jorge pojaviti. Ako ne, možemo plesati.‘‘

Bila je ovo najveća pobjeda u Nealovoj karijeri, a s obzirom da je pobijedio šestog borca na rang ljestvici, ostaje nam samo poželjeti mu dobrodošlicu u top 10.

Linker
22. lipanj 2024 02:35