UFC

(VIDEO) Haka za dobrodošlicu: Iznenađenje za Adesanyu i Hookera nakon slijetanja u Australiju

 screenshot
Ulaskom u tjedan unutar kojeg će se održati UFC 243 priredba krenuo je i Embedded serijal, čija je prva epizoda danas objavljena. U njoj pratimo kraj prošlog tjedna u životima sudionika glavne četiri borbe priredbe.

Kako bi to po nekom redu trebalo i biti, prvi je svoje mjesto u ovoj epizodi dobio prvak. Robert Whittaker odmara se u krugu obitelji pred svoju prvu pravu obranu titule čiji je vlasnik već dvije godine. Tom prilikom nastala je obiteljska fotografija, a nakon toga možemo vidjeti kako niti Whittaker ne može odoljeti zovu kompjuterskih igara.

Al Iaquinta prošlog je tjedna stigao u Australiju s ciljem da uzme dovoljno vremena potrebnog za privikavanje tijela, ali i da ispolira neke posljednje detalje koje smatra ključnima za dolazak do pobjede protiv Dana Hookera. Njega su tako kamere popratile u dvorani.

Nedjelja poslijepodne vrijeme je kad su Israel Adesanya i Dan Hooker sletjeli u Melbourne, a tamo su na aerodromu dobili sjajan doček. Grupa njihovih sunarodnjaka otplesala je novozelandski ratni ples, haku, tako ih najbolje pozvavši na boj koji ih u subotu očekuje. Pogledajte kako je to izgledalo!

Linker
24. travanj 2024 00:29