UFC

(VIDEO) Hardy detaljnom analizom otkrio tko je u prednosti: Conor ili Kauboj?!

Conor McGregor
 Screenshot (YouTube)
Za točno tjedan dana ćemo svjedočiti povratku najveće UFC zvijezde nakon više od godinu dana pauze. Na UFC-u 246 u T-Mobile Areni u Las Vegasu, bivši dvostruki šampion Conor McGregor će ukrstiti rukavice s veteranom Donaldom Cerroneom u glavnoj borbi priredbe.

Što o ovom dvoboju misli najpoznatiji UFC-ov analitičar i bivši, a možda i budući, borac - Dan Hardy?! U posljednjem izdanju popularne YouTube emisije u režiji službenog UFC-a, "Inside the Octagon", Britanac zajedno s voditeljom Johnom Goodenom analizira šanse jednog i drugog borca. Emisija je dostupna od petka na službenom YouTube kanalu elitne promocije.

Što za McGregora znači meč u višoj, velter kategoriji? Može li Cerrone naći odgovor na "Notoriousovu" lijevu ruku? I može li Irac odgovoriti na Kaubojevu raznovrsnost? Sve su to pitanja na koja su vrlo studiozno i detaljno Hardy i Goodman odgovorili u gotovo 25 minuta videa. Svakako se radi o sadržaju za prave "hard core" MMA fanove, koji vole otići u dubinu MMA sporta!

Dvoboj je na rasporedu u noći sa subote na nedjelju 19 siječnja u T-Mobile Areni u Vegasu. Do tada ćemo se morati zadovoljiti ovakvim najavama i analizama, kojih, nasreću...ima!

Linker
20. svibanj 2024 19:29