UFC

(VIDEO) Holloway se pred borbu 'naoružao' slatkišima

Max Holloway
Krenuo je Embedded serijal posvećen UFC 240 priredbi, a u prvoj borbi pratimo Maxa Hollowaya, Frankieja Edgara i Feliciju Spencer.

Epizoda počinje događajima od petka, a prvo pratimo Maxa Hollowaya koji je već prošli tjedan došao u Kanadu. Uz opuštanje u bazenu, iznio je dojmove borbe protiv Edgara i kako je sretan što će imati priliku testirati se protiv legende.

Frankie Edgar još uvijek je u New Jerseyu, a trening je odradio u dvorani bivšeg UFC borca Nicka Catonea. Zajedno s njim se za svoj idući nastup priprema Eddie Alvarez. Edgara nakon toga pratimo kod kuće, gdje se opušta uz svoju djecu, prije nego što krene za Kanadu.

Felicia Spencer i dalje je na Floridi, odnosno još se nije uputila u svoju domovinu, gdje će odraditi borbu protiv Cris Cyborg. S njom su bili dečko i trening partnerica, a Felicia je saznala zanimljivost. Naime, nalazi se na fetish web stranici gdje se skupljaju obožavatelji stopala.

Na kraju epizode pratimo Maxa Hollowaya koji je otišao u šoping. Zanimljivo, oboružao se slatkišima. Nadamo se kako iste neće konzumirati prije nego odradi vaganje.

Linker
02. svibanj 2024 04:55