UFC

(VIDEO) Isplivala snimka na kojoj UFC-ova ikona nokautira civila

screenshot
 screenshot/TMZ
Legendarni MMA borac i svojevrsna ikona UFC promocije, Melvin Guillard, nedavno je priznao krivnju za udaranje civila tijekom odrađivanja posla kao redar u noćnom klubu. Sad se pojavila i snimka incidenta na kojoj vidimo da je Melvin to odradio u stilu svojih najboljih nastupa u Octagonu.

Radi se o situaciji iz rujna 2018. godine, dok je Guillard "sa strane" zarađivao kao redar u noćnom klubu u Denveru. U jednom trenutku došlo je do naguravanja na ulazu, a sve je završilo tako da je Guillard nokautirao jednog posjetitelja bara. Zanimljivo, samo tri mjeseca ranije Guillardu se dogodila slična situacija i ta dva slučaja završila su zajedno na sudu. Melvinu je prijetila zatvorska kazna, no na kraju je uspio doći do nagodbe sa sudom.

Godinu dana kasnije, TMZ je došao do snimke s ulične kamere, na kojoj jako dobro možemo vidjeti kako Melvin i dalje zna kvalitetno udariti. Ipak, u svojoj borilačkoj karijeri posljednjih godina češće on završava kao onaj na podu.

36-godišnji Melvin bio je član UFC-a od 2005. do 2014. godine tijekom kojih je odradio 22 borbe u Octagonu. Bio je poznat kao jedan od najatraktivnijih i najubojitijih boraca lake kategorije. UFC je napustio nakon serije loših rezultata, nakon čega je prešao u WSOF. Tamo je upisao pobjedu u prvom nastupu, no onda je uslijedio njegov aktualni niz od osam poraza. U međuvremenu se okušao i u 'bare knuckle' boksu, no niti tamo nije uspio prisjetiti na dane kad je bio jedan od kandidata za UFC titulu prvaka. Kako je tijekom uspješnog dijela karijere trošio novac više nego je trebao, trenutno nema izbora nego prihvaćati poslove poput redarskog. A i ponude za borbe su u posljednje vrijeme sve rjeđe.

Snimku možete pogledati ispod teksta, a do nje je naravno došao TMZ.

Linker
26. travanj 2024 22:06