UFC

(VIDEO) Iza kulisa UFC 238: Fergusonovo i Cerroneovo razočaranje, euforija Henrya Cejuda

Tony Ferguson i Donald Cerrone
UFC 238 jedan je od UFC evenata uz koje smo se jako dobro zabavili. Donio je puno akcije, uzbudljivih završnica i emotivnih trenutaka. Pred vama je video koji se u potpunosti odnosi na ono zadnje. To je naravno "The Thrill and the Agony".

Na Youtube je po običaju postavljen onaj glavni dio "The Thrill and the Agony" epizode posvećene UFC 238 eventu. Ukoliko vas zanima cijela, ona se nalazi na UFC Fight Pass servisu. Ovdje možete vidjeti skraćenu verziju onoga što se događalo nakon svake od glavne tri borbe.

Kamera su popratile emocije koje su prošle kroz Tonya Fergusona i Donalda Cerronea, kao i kroz njihove članove timova u kutu. Iz ovog kuta još detaljnije vidimo razočaranje kojeg nije nedostajalo nakon onakvog završetka borbe. Cerrone je krivio sam sebe zbog onoga što je napravio, dok je Ferguson bio ljut i razočaran jer nije došlo do treće runde.

Nokaut Valentine Shevchenko svakako je bio detalj koji je ostavio dojam na najviše ljudi. Komentatorski tim bio je zabrinut, a niti Valentinin glavni trener nije pozitivno reagirao sve dok nije vidio kako je Jessica Eye dobro. Na kraju epizode pratimo emocije Marlona Moraesa i Henrya Cejuda, s jedne strane one poraženog borca, a s druge strane velikog pobjednika.

Pogledajte!

Linker
20. travanj 2024 00:59