UFC

(VIDEO) Jetra prvi put nije izdržala: Pogledajte poraz koji će Kauboj pokušati osvetiti

Donald Cerrone
 screenshot/YouTube
Anthony Pettis i Donald Cerrone ponovno će se boriti sedam godina nakon što je Pettis u njihovom prvom ogledu odradio posao sredinom prve runde. Pogledajte kako je izgledala ta borba.

U UFC su oba ova borca pristigli s rosterom WEC promocije, koja se krajem 2010. pridružila UFC-a. Tamo se Cerrone tri puta borio za titulu, svaki put neuspješno, dok je Pettis istu napustio kao njen posljednji prvak. Iako su bili dio iste kategorije, nisu u njihovom kavezu bili upareni. To se dogodilo nakon dvije godine u UFC-u, tijekom koje je Cerrone, nekako normalno za njega, odradio sedam, a Pettis tri borbe.

U međusobni ogled, koji se održao 26. siječnja 2013. godine, obojica su ušli kao potencijalni kandidati za napad na titulu. Očekivala se otvorena borba na nogama, no sve je završeno nakon dvije i pol minute prve runde. Pettis je dočekao priliku te pokazao koliko mu je malo potrebno za završiti borbu. Njegov udarac nogom precizno je pronašao jetru Cerronea i to je bilo gotovo.

Više puta od tada "kuhao" se ovaj revanš, no nikad do sada nije dogovoren. U subotu 9. svibnja, na uvodnom programu UFC 249 priredbe, Cerrone će pokušati osvetiti ovaj poraz i automatski prekinuti niz od tri poraza. Niti kod Pettisa situacija nije bolja. On je poražen u posljednje dvije borbe. Na UFC 246 priredbi, gdje je Kauboj vrlo lako poražen od Conora McGregora, Pettis je također protiv Diega Ferreire odradio borbu daleko ispod svojih kapaciteta. Poražen je gušenjem u drugoj rundi.

Linker
25. travanj 2024 02:03