UFC

(VIDEO) Jones i Reyes oči u oči!

Jones vs. Reyes
 Screenshot
Samo nas nekoliko dana dijeli do velikog UFC-ovog PPV eventa, koji ćemo pratiti iz američkog Houstona, a koji mečem za titulu šampiona u poluteškoj kategoriji predvode prvak Jon Jones i izazivač Dominick Reyes. Danas su najveće zvijezde UFC-a 247 izašle pred novinare i na pozornici odradile tradicionalno sučeljavanje licem u lice, odnosno oči u oči.

Očekivano, najviše interesa i pompe je bilo za "main event" i obračun već dva spomenuta poluteškaša. Samo sučeljavanje je prošlo mirno, dvojac se pogledavao neko vrijeme licem u lice, a na kraju je Jones podigao visoko pojas u zrak. Izgledalo je čak da će u jednom trenutku pasti smješak, no na koncu su obojica zadržali ozbiljnost. Da sve prođe regularno, pobrinuo se predsjednik UFC-a Dana White, koji je stajao u sredini.

Na pozornici se pojavio i Mirsad Bektić, koji je odlučio za ovo sučeljavanje skinuti majicu, što i nije previše uobičajen slučaj u ovakvim prigodama jer su borci obično normalno obučeni. No, možda se borac iz Srebrenice htio pohvaliti sjajnom formom i isklesanim tijelo i prije službenog vaganja. Bektić se nakon poraza u posljednjem meču mora sučeliti s Danom Igeom u dvoboju koji je također na "main cardu".

Sučeljavanje glavnih zvijezda UFC-a 247 pogledajte u videu u nastavku ovog teksta. Priredba se održava u noći sa subote na nedjelju 9. veljače u američkom Houstonu.

Linker
20. lipanj 2024 02:23