UFC

(VIDEO) Jones: 'Inače ne jedem ovo, ali jako sam lagan i moram podići svoju masu!'

Jon Jones
 Screenshot
U četvrtak je elitna svjetska MMA promocija na svom službenom YouTube kanalu izbacila i četvrtu epizodu tradicionalnog video serijala "Embedded", koji prati najveće zvijezde neke UFC-ove PPV priredbe u danima prije velikog meča. S obzirom da je ispred nas u Houstonu veliki i bitni UFC 247, s nestrpljenjem smo čekali novi nastavak serijala.

U njemu se ponovno pojavljuju četiri najveće zvijezde eventa koji nam slijedi ovog vikenda. Kamera najprije prati izazivačicu u muha kategoriji Katlyn Chookagian, koja je skratila vrijeme uoči meča odlaskom na košarkašku utakmicu.

Dominick Reyes je viđen u draguljarnici kako bira i kupuje nakit, a Jones je stigao u službeni hotel gdje ga je kamera uhvatila na doručku. I to u ne pretjerano zdravom obroku.

"Inače jedem puno zdravije s obzirom da je tako velik event. Ali moja je težina jako niska u ovom trenutku i moram učiniti sve da je probam podići kako bih bio mentalno jak. Moram dati goriva tijelu i umu", izjavio je Jones u videu.

To je prilično iznenađujuće jer je službena vaga na rasporedu tek u petak, što bi zapravo značilo da je Jones već sada jako blizu 93 kilograma, koliko iznosi gornja granica kategorije koju mora zadovoljiti. UFC prvak je nedavno u objavi na društvenim mrežama otkrio kako je odnedavno 90 posto vegetarijanac i da se nikada nije osjećao bolje. Zahvalio je svojoj partnerici što ga je uvela u svijet voća i povrća. U videu ipak jede jaja i kobasice! Možda je upravo vegetarijanstvo uzrok niže tjelesne mase uoči meča protiv Dominicka Reyesa i problema u kojima se očigledno našao.

Čitav Embedded Ep.4 pogledajte u nastavku.

Linker
17. svibanj 2024 16:18