UFC

(VIDEO) 'Još uvijek stigneš odustati, sačuvaj ponos ili dobij batina!'

Colby Covington
 screenshot/Youtube
Došli smo i do druge epizode UFC 245 Embedded serijala u kojoj su kamere popratile Colbyja Covingtona, Maxa Hollowaya, Alexandra Volkanovskog i Amandu Nunes.

Colby Covington nekako je najzanimljivija osoba UFC-ovim kamerama pa je tako i ovdje u prvom planu. Otišao je na hrvački turnir u Las Vegasu na kojem je kao student i sam nastupao.

"Ja sam nastupao na ovom natjecanju dok sam bio hrvač prve divizije. Za razliku od Martyja Fakenewsmana koji nije tu nastupao jer je bio druga divizija", i ovdje je Colby pronašao priliku za bocnuti svog protivnika. Kasnije je za njega pronašao i još jednu poruku:

"14. prosinca dogodit će se kaos. Još uvijek stigneš odustati, nije kasno. Svijet već zna da si kukavica. Pojavi se, dobij teške batine i osramoti se pred cijelim svijetom ili odustani i zadrži ponos. Tvoj izbor prijatelju."

Usmana u ovoj epizodi nismo vidjeli, ali zato je malo više prostora dobio Alexander Volkanovski, koji će pokušati postati UFC-ov prvak perolake kategorije. On je naišao na probleme s namještajem u hotelu. Max Holloway odlučio je sa svojim timom otići na planinarenje što je inače njegov običaj u tjednu borbu. Kraj epizode pripada Amandi Nunes i njenoj zaručnici Nini Ansaroff.

Linker
19. travanj 2024 00:30