UFC

(VIDEO) Kakav show! Pogledajte cijeli sumo meč Rumblea i Blaydesa

 screenshot/Youtube
Prošlog vikenda održana je zanimljiva grappling priredba na kojoj je svoje mjesto našao i jedan meč u sumo hrvanju. No, organizatori za njega nisu angažirali profesionalne sumo hrvače iz Japana. Jedan preko puta drugog stali su UFC-ovi teškaši Anthony 'Rumble' Johnson i Curtis Blaydes, koji su publici priuštili vrhunski show.

Ovaj dvojac svoj je dvoboj na nepoznatom terenu odradio na priredbi SubStars promocije u Miamiju. Bivši dvostruki UFC-ov izazivač i jedan od top teškaša svijeta odradili su tri runde, no ono najzabavnije za publiku događalo se između njih. Već sama scena ova dva UFC borca u sumo "outfitu" dovoljno je zabavna, ali oni su tome pridodali još jednu dozu kvalitetne "zafrkancije".

Obojica su ovaj meč prihvatili dok su u iščekivanju svojih idućih nastupa. Johnson bi se trebao vratiti nakon trogodišnje pauze i to kao teškaš, dok je Blaydes u situaciji gdje puno toga ovisi o stanju Stipe Miočića, odnosno statusu njegove borbe protiv Daniela Cormiera.

Sad se na Youtubeu napokon možete pogledati snimka cijelog meča, u kojem je slavio Blaydes rezultatom 2:1. Pogledajte ga!

Linker
09. travanj 2024 17:41