UFC

(VIDEO) Kakva kompilacija od strane UFC-a! Pogledajte najbolje finiše boraca koji nastupaju ovaj vikend

Dustin Poirier vs. Michal Chandler

 Screenshot (youtube, Ufc)
UFC-u nije nedostajalo materijala sa složiti ovakvu kompilaciju

Moramo pohvaliti UFC za ‘‘fight card‘‘ koji su složili za UFC 291 event. Sve je veće uzbuđenje i jedva čekamo noć sa subote na nedjelju. Osim mnoštva velikih imena na ‘‘fight cardu‘‘ (Poirier, Gaethje, Blachowicz, Pereira, Thompson, Ferguson, Lewis...), ‘‘card‘‘ je prepun boraca koji su vrsni finišeri.

Derrick Lewis rekorder je UFC-ove teške kategorije kad su u pitanju pobjede nokautom (13), Tony Ferguson 20 puta u karijeri slavio je prekidom, a o nokauterskoj moći Alexa Pereire i Justina Gaethjea ne moramo niti pisati, sve je jasno i poznato.

Stoga je UFC odlučio složiti odličnu kompilaciju koju su objavili putem svog YouTube kanala. ‘‘Top finishes‘‘ naziv je videa koji UFC gotovo uvijek objavi prije velikih evenata, a ovaj put imali su pregršt materijala koji su ‘‘zgurali‘‘ u video koji traje pet minuta i 45 sekundi.

Od Poirierovog gušenja kojim je prisilio Michaela Chandlera na predaju, pa sve do brutalnih nokauta u režiji Derricka Lewisa, Justina Gaethjea i Jana Blachowicza, radi se o kompilaciji kakvu fanovi uvijek vole pogledati.

Nadamo se da akteri UFC 291 eventa koji se održava ovaj vikend neće podbaciti. Pregršt je fantastičnih mečeva koje ćemo gledati tijekom posljednjeg vikenda u sedmom mjesecu, a dok iščekujemo event, preostaje nam pozabaviti se UFC-ovim promotivnim materijalom.

Najbolji finiši boraca koji nastupaju u subotu nalaze se u videu ispod teksta, a na vama je da pokrenete video i uživate.

Linker
05. svibanj 2024 17:25