UFC

(VIDEO) Khabib Nurmagomedov i Dustin Poirier prvi put sučeljeni licem u lice

Nurmagomedov vs. Poirier
Nakon što su jučer u Londonu održali najavnu konferenciju za medije povodom njihove međusobne UFC 242 borbe, Khabib Nurmagomedov i Dustin Poirier po prvi put su sučeljeni licem u lice.

Već tijekom odgovaranja na pitanja novinara, lako se dalo zaključiti kako između Nurmagomedova i Poiriera neće biti nikakvih napetosti. Radi se o dva borca prepuna poštovanja jedan prema drugom i obojica namjeravaju iskoristiti svo preostalo vrijeme na sebe i to kako se što bolje pripremiti za međusobni okršaj. Ipak, sučeljavanje je trebalo odraditi. Nešto manje od tri mjeseca prije nego će se susreti u kavezu. sudionici borbe za UFC titulu lake kategorije po prvi put su se pogledali oči u oči.

Khabib je sa svojim pripremama već krenuo, a Dagestan je kratko napustio zbog ovog dolaska u London, dok će Poirier u dvoranu ući idućeg tjedna. Izuzetno dugi kampovi su pred obojicom, no to samo znači koliko ozbiljno shvaćaju ono što je ispred njih.

Ukoliko je itko očekivao kako bi sučeljavanje ova dva borca nekoga moglo dodatno motivirati za popratiti borbu, taj se prevario. No, što jednom MMA fanu više treba od imena Khabib Nurmagomedov i Dustin Poirier? 7. rujna u Abu Dhabiju njih dvojica će ispisati još jednu stranicu MMA povijesti.

Linker
19. travanj 2024 15:14