UFC

(VIDEO) Khabib osvanuo u UFC 244 Embedded epizodi: 'Prijatelju, razbij mu facu!'

 screenshot
Treća epizoda UFC 244 Embeddeda donosi nam vrlo zanimljiva događanja, većinom iz hotela u kojem se borci nalaze. U prvom je planu ipak značajna poruka koju je Khabib Nurmagomedov poručio Kelvinu Gastelumu.

Treća epizoda ovog serijala otvara se događanjima s ulica New Yorka, na kojima se našao Kelvin Gastelum, da bi odmah nakon toga Gasteluma popratili u hotelskoj sobi, gdje je bio s menadžerom Alijem Abdelazizom. Ovaj je upravo u tim trenucima bio na telefonskoj liniji s Khabibom Nurmagomedovim pa je tako UFC-ov prvak lake kategorije imao poruku za svog kolegu. Ukratko, poručio mu je da Darrenu Tillu razbije facu.

Svoje mjesto u ovoj epizodi kratko su našli Corey Anderson i njegov protivnik Johnny Walker, ali i Stephen Thompson koji se na priredbi bori protiv Vicentea Luquea, uz nadu u povratak među relevantne kandidate za titulu velter kategorije. Masvidal je gostovao na ESPN-u gdje je najavio kako će netko na spavanje, a svoje medijske aktivnosti imao je i njegov protivnik.

Epizodu zatvara jako dobro raspoloženi Nate Diaz. Takvog ga u "fight weeku" ne viđamo često pa svakako vrijedi iskoristiti priliku. Pogledajte epizodu!

Linker
19. travanj 2024 20:52