UFC

(VIDEO) Khabibov oproštajni ples kroz usporene snimke

Nurmagomedov vs. Gaethje
 screenshot
UFC je na svom YouTube kanalu objavio 'Fight Motion' kompilaciju s UFC 254 priredbe

Posljednji ples Khabiba Nurmagomedova. Tako možemo nazvati prvakovu borbu protiv Justina Gaethjea, koja se na kraju pokazala kao posljednja u njegovoj velikoj karijeri. Ostaje samo velika žal što nije svoje zbogom mogao reći u dvorani prepunoj fanova koji bi ga ispratili uz ovacije. Ovako je velikan slobodne borbe otišao u tišini, ali uz dokaze koliko je to dobar borac bio.

Jedan od tih dokaza svakako je i Fight Motion kompilacija, kakvu UFC objavljuje nakon svake PPV priredbe. Naravno da to nije iznimka niti ovog puta pa imamo priliku usporeno i u HD rezoluciji pogledati neke od najboljih udaraca iz glavne borbe UFC 254 priredbe, ali i najbolje trenutke ostatka programa. Uvijek je lijepo detaljno vidjeti kako izgleda posao koji recimo odrađuje Robert Whittaker.

Ispod teksta nalazi se video prilog. Kad je riječ o nečemu ovakvom, jednostavno nema smisla duljiti tekstom nego je najbolje pustiti vam da je posvetite sjajnom uratku te da još jednom uživate u onome što smo imali priliku gledati.

Linker
24. travanj 2024 23:12