UFC

(VIDEO) Legenda ovog vikenda ponovno postavlja rekord! Pogledajte najbolje završnice u karijeri Jima Millera!

Miller vs. Gomi
 screenshot/Youtube
Ovog vikenda će svoju rekordnu 34. UFC borbu odraditi prava ikona najveće svjetske MMA promocije, Jim Miller. Tim putem mu je UFC odlučio posvetiti video na svom Youtube kanalu u kojem su prikupili sve najbolje pobjede iz Jimove karijere.

Najveći broj borbi u UFC-u, najveći broj pobjeda u lakoj kategoriji, najveći broj pobjeda prekidom u lakoj kategoriji. 33 nastupa, niti jedan pad vage, niti jedan doping pad, niti jedan skandal. To je rezime sad već itekako legendarnog 36-godišnjeg Jima Millera, borca koji u Octagon ulazi još od 2008. godine.

U karijeri je ukupno Miller upisao 31 pobjedu i 13 poraza, od čega na nastupe u UFC-u otpada 20 pobjeda i 12 poraza uz jednu poništenu borbu. Nikad se nije borio za titulu, ali nekoliko puta dolazio je vrlo blizu. Također je protiv Joea Lauzona nastupio u najboljoj borbi 2012. godine te jednoj od najboljih u povijesti. Jedini je borac koji je nastupio na tri do sada najvažnija i najveća UFC eventa, UFC 100, UFC 200 te UFC 205, što je bio prvi UFC event u New Yorku. Na sva tri je upisao pobjedu. I dalje nastupa i to vrlo uspješno, budući da je slavio u tri od četiri posljednje održane borbe.

Prije nego što će ovog vikenda u Rio Ranchu, na program UFC Fight Nighta 169 odraditi borbu protiv Scotta Holtzmana, pogledajte najveće i najimpresivnije pobjede Jimove dosadašnje karijere.

Linker
12. travanj 2024 21:01