UFC

(VIDEO) Luda konferencija za medije: Stricklandov fan popeo se na binu, Sean i Dricus zakopali ‘ratnu sjekiru‘

Sean Strickland (lijevo) i fan koji je dotrčao tražeći autogram

 Canadian Press/Shutterstock Editorial/Profimedia
UFC je sinoć održao konferenciju za medije i fanove uoči UFC 297 eventa

Željno su fanovi iščekivali konferenciju za medije uoči UFC 297 eventa, nadajući se kako nas čeka nastavak sukoba između Seana Stricklanda i Dricusa Du Plessisa. Ne moramo ni podsjećati što se dogodilo na konferenciji za medije koju su odradili sredinom 12. mjeseca, a sve je kulminiralo fizičkim obračunom tijekom UFC 296 eventa.

Međutim, Strickland i Du Plessis nisu nastavili u istom tonu. Nije bilo podbadanja i ‘‘udaraca ispod pojasa‘‘. Sean Strickland i Dricus Du Plessis ‘‘zakopali su ratnu‘‘ sjekiru, jedan drugome su pružili ruku i dogovorili su ‘‘borbu do smrti‘‘. Bila je to zanimljiva situacija između Dricusa i Stricklanda, ali situacija koja je prethodila bila je poprilično nesvakidašnja.

Jedan od fanova uspio se popeti na binu i prići Seanu Stricklandu. Osiguranje je ekspresno reagiralo, zgrabili su mladog navijača i odveli su ga s pozornice. Mladić je zapravo tražio autogram Seana Stricklanda, ali neovlašteno je prošao zaštitnu ogradu i prišao borcu.

Inače, Sean Strickland jučer je bio pun riječi hvale za svog protivnika. U nekoliko navrata Strickland je u hvalospjevima pričao o Dricusu, a čak je pozvao kanadsku publiku da ga podrže tijekom njihovog međusobnog obračuna.

‘‘Znate u čemu je stvar s Dricusom. On nije poput ‘Izzyja‘ (Israel Adesanya), Dricus se voli potući. Uživa u tučnjavi i strašan je borac. Znate li što to znači? Doslovno ćemo se potući. Nadam se da ćemo nakon meča, neovisno o pobjedi ili porazu, da ćemo obojica biti krvavi i da ćemo vam priuštiti show. Zaplješćite mu i podržite ga, jer želimo pravi rat!‘‘, rekao je Strickland, a zatim je dodao kako tenzije između njega i Dricusa nikada nisu bile na osobnoj razini.

‘‘Nikada nije bilo osobno. ‘Cuck‘ (muškarac kojeg žena vara) Sean O‘Malley je pričao sranja o kojima ništa ne zna. Ja nikog ne štedim, a mislite li da ne zaslužujem da mi netko uzvrati? Ponosan sam na Dricusa. Rijetko me viđate toliko isprovociranog, a ovaj tip je uspio u tome.‘‘, poručio je Sean.

Strickland je dobio priliku osvrnuti se i na izjavu Israela Adesanye, bivšeg UFC-ovog prvaka srednje kategorije. Upravo Strickland je svrgnuo Adesanyu s trona, ali Israel je prije nekoliko dana prognozirao pobjedu Dricusa na UFC 297 eventu.

‘‘Slušaj ‘Izzy‘, ti ‘cringelordu‘, nosi se! Mogao sam srušiti ‘Izzyja‘ i prebiti ga u parteru, ali odlučio sam se boriti na nogama poput pravog muškarca. A što je on učinio? Bježao je poput kuje. ‘Izzy‘, začepi!‘‘, Stricklandova je poruka za Adesanyu.

Najbolje trenutke sinoć održane konferencije za medije, kao i sučeljavanja boraca, možete pogledati u videu ispod ovog teksta. Ukoliko želite pogledati kompletnu konferenciju za medije, kliknite na LINK.

Linker
24. travanj 2024 19:04