UFC

(VIDEO) Masvidal objasnio što bi učinio McGregoru: 'Dana White mi je rekao da sam previše za tog tipa'

 Screenshot (YouTube)
S tri velike pobjede u nizu Jorge Masvidal postao je jedna od najpoznatijih zvijezda s UFC-ovog rostera i tako upao u kombinacije za najveće borbe. U jednoj takvoj kao protivnik mu se često spominjao Conor McGregor.

Nakon što je u noći sa subote na nedjelju u New Yorku pobijedio Natea Diaza i osvojio 'BMF' titulu, 'Gamebred' je morao odgovarati na pitanja o potencijalnim protivnicima, a jedno od njih ponovno se ticalo bivšeg dvostrukog prvaka.

McGregor bi se prema vlastitim najavama trebao vratiti početkom iduće godine. Kao datum je spominjao 18. siječnja, a ime njegovog suparnika još nije službeno potvrđeno iako se najviše priča o Donaldu Cerroneu.

"Čemu će se on vratiti? Borbi u kavezu? Ne znam... Ako se bude borio i dođe do pobjede te poželi ovo...", započeo je Masvidal odgovarati na temu o okršaju s Ircem pa nastavio:

"Dio vas je zloban jer dobro znate što bih učinio tom malom liku. Totalno bih ga razj*bao, on je patuljak. Dana White mi je rekao da sam previše za njega. Jasno mi je zašto bi ljudi voljeli da nastrada, zbog svih gluposti koje izvodi... Ali on ne želi ovo, on samo priča kako bi privukao pozornost. On je navijao za Natea, htio je njihov novi susret. Zar zaista mislite da je pogledao ovaj meč i poželio borbu sa mnom? On nije retardiran. On udara starce jer to su borbe u kojima može pobijediti. On ne želi ovo i vi to dobro znate. Mislim da ni Dana neće gurati ovaj meč jer nema šanse da će on išta potpisati", zaključila je glavna zvijezda UFC 244 priredbe.

Linker
06. svibanj 2024 10:23