UFC

(VIDEO) Masvidal otkrio tko je jedini protivnik koji je kod njega izazivao strah i nervozu!

Jorge Masvidal
 Screenshot (YouTube)
"BMF" UFC prvak Jorge Masvidal se svojim fanovima obraća i preko odličnog YouTube kanala koji vrlo brzo raste. Već sada ga prati više od 330 tisuća pretplatnika, a pojedinačni videi imaju više stotina tisuća pregleda.

U posljednjem videu "Gamebred" je odgovarao na pitanja fanova. Najprije se osvrnuo na nokdaun iz meča protiv britanske MMA zvijezde i bivšeg izazivača Darrena Tilla. Borac iz Liverpoola je već u prvoj rundi sjajnim lijevim direktom poslao Masvidala na pod, a on se u videu toga prisjetio te je analizirao zašto se to dogodilo.

"Nisam bio sretan što me pogodio, naljutila me ta kombinacija. Jebo**, očito me bacio u nokdaun jer sam bio na podu. Bio je to jedan pokvareni, mali udarac. Pomislio sam u glavi...kada se dignem na noge naudit ću ti! Nisam mogao zadržati te emocije i to se vidjelo. Napravio sam grešku, malu greškicu, ali ću popraviti. Izračunao sam sve u glavi i došao je moj trenutak. Napravio sam jednostavno grešku", objašnjava UFC "contender".

Fanove je zanimalo i je li Masvidal ikada osjećao strah od nekog protivnika prije međusobnog meča? Odgovor je umirovljeni UFC veteran Yves Edwards...

"Bio je jedan tip radi kojeg sam bio nervozan. Nisam se bojao, jer sam očigledno ušao s njim u borilište. Ali u tom periodu karijere... previše sam ga poštovao. Nisam bio siguran jesam li spreman za meč protiv njega i onda je taj meč vrlo brzo došao", objašnjava Masvidal i dodaje:

"To je netko uz koga sam odrastao, koga sam gledao i tko je bio blizu moje težine. Bio je jedan od najboljih boraca u lakoj kategoriji na svijetu u tom trenutku. To je bio Yves Edwards. Taj mi je meč pomogao u svakom sljedećem nastupu poslije njega. Mislio sam si...ako mogu s njim dijeliti kavez, onda mogu s bilo kim drugim. Imao sam toliko poštovanja i divljenja za njega..."

"To je bio jedan od nervoznijih mečeva u mojoj karijeri...", zaključio je Jorge Masvidal.

Masvidal i Edwards su ukrstili rukavice 2007. godine, a "Gamebred" je slavio nokautom "high kickom".

Linker
27. travanj 2024 23:39