UFC

VIDEO: Max Holloway pokazao kako mu izgleda noga nakon borbe s Justinom Gaethjeom: ‘Zar nije ludo?‘

Geathje vs Holloway

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Novopečeni vlasnik BMF titule je pretrpio preko 30 teških udaraca nogom u noge

Max Holloway osvojio je BMF pojas, ali nije prošao bez ozljeda.

Na najvećoj dosada, jubilarnoj UFC 300 priredbi, Holloway je postao tek treći čovjek koji drži simbolični BMF pojas nakon što je brutalno nokautirao Justina Gaethjea u posljednjoj sekundi njihove istaknute borbe za spomenutu titulu. Taj završetak već se smatra jednim od najvećih trenutaka u povijesti UFC-a, a Holloway je zacementirao svoj status žive legende pruživši nam ovaj legendarni nokaut kojeg ćemo dugo pamtiti.

Tijekom nedavnog streaminga igara na Kicku, Holloway je odgovarao na pitanja svojih obožavatelja. Jedno od pitanja koje mu je postavljeno je bilo kako mu je noga nakon što je primio preko 30 udaraca nogom od jednog od najjačih udarača mješovitih borilačkih vještina. Odgovor novopečenog vlasnika BMF titule otkrio je pravu količinu štete koju je pretrpio protiv Gaethjea, pokazujući ogromnu modricu na svojoj potučenoj nozi koja se, kako je rekao, zapravo poboljšava.

"Isprebijao mi je d**e, frende. Moja potkoljenica je puno bolje. Puno bolje. Moja noga je puno bolje, iako je modra", rekao je Holloway prije nego što je skinuo zavoj sa svoje noge kako bi pokazao modrice.

"Zar nije ludo? Taj tip udara kao kamion, frende. Taj tip udara jako, stvarno jako. Istina."

Srećom za Hollowaya, uspio je izdržati teške udarce nogama i više puta ozlijediti Gaethjea tijekom borbe prije nego što ga je pozvao na otvorenu razmjenu u sredini kaveza posljednjih deset sekundi što je dovelo do sada već legendarnog nokauta.

Linker
30. travanj 2024 12:35