UFC

(VIDEO) McGregor komentirao legendarno 'Who da f**'...: 'Ma znao sam tko je Jeremy!'

Ilustracija - McGregor - Aldo - Stephens
 Ilustracija
I jučerašnja je posljednja press konferencija uoči UFC-a 246 dokazala da se Conor McGregor odlučio za promjenu taktike. Nekoć "Notorni" i kontroverzni Irac je sada "sin kojeg bi svaka majka poželjela". Bivši prvak zasigurno nije promijenio svoju ćud i narav, nego je kao veliki taktičar shvatio da bez pobjede od 2016. godine ne može MMA javnosti prodavati istu priču.

McGregor je možda veliki borac, ali je zasigurno još veći taktičar i biznismen. Svojom lijevicom je obično dovršavao samo posao nakon mentalnog dijela priče, koji je odradio u tjednima uoči velikih mečeva. No, pokazao se kao još veći biznismen, kojem čak niti UFC nije mogao "staviti soli na rep", nego su uglavnom plesali, kako je on svirao. I upravo se zato odlučio na promjenu imidža uoči meča protiv borca kao što je Donald Cerrone. Računajući na sve okolnosti, na činjenicu da dolazi na gostujući teren i bori se protiv vrlo popularnog veterana, Irac se pretvorio "u Papu".

I posljednji video, koji je UFC izbacio u četvrtak pod naslovom "McGregor reagira na najbolje trenutke svojih press konferencija", treba gledati u kontekstu tog novog McGregovog skromnog i poniznog imidža, koji sada gaji. Na njemu Irac promatra kadrove sa svojih kultnih press konferencija i s neugodom na licu objašnjava zašto je vrijeđao svoje protivnike i izvodio stvari koje su ga uostalom i proslavile.

Na isječak s velike press konferencije "UFC GO BIG", na kojem je izvalio kultno - "Who the fuck is that guy?" je priznao da je znao tko je njegova žrtva Jeremy Stephens.

"Ma znao sam tko je Jeremy (Jeremy Stephens ap.a). Ali u tom trenutku to je bilo neizbježno, pa sam i to napravio! On je dobar borac, borio se najprije u lakoj, pa u perolakoj diviziji. Ima snažan udarac", priznaje.

McGregor je u nastavku videa komentirao i krađu Aldovog pojasa uoči UFC-a 189, ali i sve ostale kultne "pressice" iz recentne prošlosti. Da vam sve ne otkrivamo, pogledajte ovog novog skromnog i poniznog McGregora sami...

UFC 246 je na rasporedu u noći sa subote na nedjelju 19. siječnja u T-Mobile Areni u Las Vegasu. Predvode ga Conor McGregor i Donald Cerrone mečem u velter kategoriji. Irac ne zna za pobjedu od 2016. godine i meča s Eddiejem Alvarezom.

Linker
23. travanj 2024 13:52