UFC

(VIDEO) McGregor na presicu stigao s bocom viskija: 'Dajte i Cerroneu neki pojas!'

Conor McGregor
 Screenshot/Youtube
Conor McGregor se vratio u UFC-ov oktogon nakon 15 mjeseci i u samo 40 sekundi svladao iskusnog Donalda Cerronea u svojoj trećoj borbi u velteru. Nakon pobjede na press konferenciji se pojavio u slavljeničkom raspoloženju s bocom svog viskija u ruci.

Kao i prije borbe, McGregor je nakon pobjede nastavio iskazivati poštovanje prema svom protivniku, kojem je nanio veliku štetu udarcima ramenom.

"Izašao sam i oslobodio svoju ljevicu iz sve snage. Poznajem Donalda, znao sam što će pokušati, znao sam da me želi nokautirati high-kickom. Više nemam samo lijevu šaku, imam i lijevo rame. Stručnjaci kažu da sam samo borac s dobrom ljevicom, a to je veliko nepoštovanje. Dobar je to udarac u klinču, možete ozlijediti čovjeka, više puta sam ga koristio i zadovoljan sam", objasnio je Conor.

Cerroneu je nanio treći poraz zaredom, ali nakon meča je podsjetio na velike uspjehe UFC-ovog rekordera.

"Kakve rekorde taj čovjek ima... Dajte mu neki pojas! U ovo vrijeme izmišljaju pojaseve. Čast mi je bila dijeliti oktogon s tim čovjekom. Mogu samo sanjati da postignem takve brojke. On se bori 11 puta u godinu dana, koliko ja u cijeloj UFC karijeri", rekao je Conor.

Nije mogao izbjeći pitanje o sljedećem protivniku, kao ni potencijalnom revanšu s Khabibom Nurmagomedovim, koji ga je porazio prije 15 mjeseci. Protiv njega možda nećemo vidjeti ovako mirnog i pristojnog McGregora.

"Između mene i Khabiba je osobno, i s njegovim timom je osobno. Ništa ne obećajem. Takav sam, kakav sam. Sigurno ću biti fokusiran na svoje i njegove vještine. Vidjet ćemo što će se dogoditi".

Predsjednik UFC-a Dana White rekao je nakon meča da McGregora sada čeka borba s Khabibom i da je Irac spreman čekati ishod njegovog meča protiv Tonyja Fergusona u travnju.

"I Tony mi je zanimljiv, sve je moguće. Tko god pobijedi, bit ću tu. Titula će biti tu, ali ta borba će se dogoditi, taj revanš će se dogoditi. Gledam kalendar i datume, gledam prema ožujku. Nije mi bitan protivnik. Razgovarat ću s Danom i vidjeti. Večeras ću proslaviti i vraćam se treninzima, ne želim raditi pauzu kao prošli put", rekao je Conor pa objasnio što mu se dogodilo prošli put.

"Postigao sam sve, prešao igricu s 20 godina. Jedan pojas nije bio dovoljan, kasnije ni dva. Kao što mi trener kaže, najveća je noćna mora za trenera ako učenik postigne sve. Novac, slava, pojas... Kako me onda motivirati? Sve sam postigao. Prošao sam kroz to i vratio se zbog ljubavi, kao i kada sam prvi put počeo. Nisam bio predan, nisam poštovao ljude koji su vjerovali u mene".

White je na presici rekao da bi se meč Khabiba i Conora mogao odigrati na stadionu Dallasa ili Londonu, ali i da Moskva, koju je tražio McGregor, ne dolazi u obzir. Kad su novinari Conoru rekli da je razlog PPV, Conor je rekao:

"Koliko novca im je dovoljno? Volim Rusiju i Ruse. Bio sam u Moskvi nedavno, strastveni su prema MMA-u, podržavaju me, viču za mnom na ulici. Kakvo mjesto! Volio bih to. Dana je dečko iz Vegasa. Vidjet ćemo. Želim spektakl. Volio bih se boriti u Rusiji. Velika Britanija? Ne. Ako je u Europi, onda će biti u Irskoj. To tražim od početka. Volio bih se boriti u svom gradu".

Linker
06. svibanj 2024 00:00