UFC

(VIDEO) McGregor na trening doveo DJ-a da mu daje ritam dok udara fokusere!

McGregor i njegov DJ
 Instagram
Conor McGregor je stigao u Las Vegas, gdje će idućeg vikenda odraditi svoj prvi meč nakon poraza od Khabiba Nurmagomedova iz 2018. godine. U "main eventu" UFC-a 246 ga očekuje veteran Octagona Donald Cerrone.

Irac je na svom Instagram profilu objavio prilično dugačak video iz UFC-ovog Performance Instituta gdje će odraditi zadnjih nekoliko dana priprema. Podsjećamo kako se upravo u toj instituciji spremao za boksački meč protiv Floyda Mayweathera 2017. godina, za koji će mnogi reći da mu je upropastio MMA karijeru unatoč tome što mu je donio stotinjak milijuna dolara.

Conor ne bi bio Conor da nije pripremio nešto posebno. Tako je u dvoranu doveo DJ Bissetta (nepoznato DJ ime), koji je puštao glazbu tijekom treninga i tako nabrijavao atmosferu. McGregor ga je u objavi na Instagramu spomenuo te je dodao "McGregor Records" kao "hashtag". To vjerojatno znači da bi ga uskoro mogli vidjeti i u glazbenoj industriji jer ovaj zaposleni Irac ništa ne radi bez cilja i razloga.

Na samom videu bivši dvostruki UFC prvak udara fokusere sa svojim "standup" trenerom Owenom Roddyjem u Octagonu. Da ne otkrivamo previše, pogledajte sami i uživajte pritom u DJ Bissettu.


Linker
03. svibanj 2024 15:25