UFC

(VIDEO) Megan Anderson nakon velike pobjede nazdravila pivom iz tenisice

Megan Anderson
 screenshot
Nakon velike pobjede koju je proteklog vikenda na UFC Fight Nightu u Norfolku ostvario nad Normom Dumont, australska UFC borkinja Megan Anderson proslavila je istu 'shoeyem', odnosno australskom tradicijom nazdravljanja iz obuće, kakvu je već u UFC-u više puta izveo njen sunarodnjak Tai Tuivasa.

Anderson je slavila nokautom u prvoj rundi te se tako približila napadu na titulu UFC prvakinje perolake kategorije, što joj je cilj otkako je pristigla u promociji. Tu ipak nije glavna favoritkinja za tu poziciju, budući da njena konkurencija Felicia Spencer ima pobjedu iz njihove međusobne borbe. No, pobjeda je stvarno bila velika i vizualno vrlo atraktivna pa si je tako Megan dala oduška.

Na putu od Octagona do svlačionice, Megan je stala pred fanove, a onda je izvela shoey, odnosno nazdravljanje iz tenisice koje je zapravo svojevrsna australska tradicija, a u UFC-u smo ga već imali priliku gledati u izvedbi Taija Tuivasa. Megan je bez puno razmišljanja uzela tenisicu jednog od svojih trenera, u nju je usula pivo, a onda nazdravila na oduševljenje njenih fanova.

Nekima je ovakva tradicija nezamisliva i sumnjamo da se puno ljudi može natjerati napraviti nešto ovako. No, čini se da se Australci vode onom kako shoey nikome zapravo nije naškodio, koliko god se sama njegova izvedba mnogima činila degutantnom.

Megan je sad u situaciji gdje će čekati poziv UFC-a u nadi da će ona dobiti priliku u svibnju se na UFC 250 priredbi boriti protiv Amande Nunes. Ako odluka ipak bude takva da se za titulu bori Felicia Spencer, pred Megan će biti nekoliko opcija. Jedna od njih svakako je i čekanje prilike, no također je teško za očekivati kako će Nunes dva puta za redom braniti pojas u peru, a zapostaviti onaj u bantamu.

Linker
14. travanj 2024 21:45