UFC

(VIDEO) Monstruozni Paulo Costa: Pogledajte 23 kicka u 12 sekundi i boksačko razvaljivanje fokusera

 screenshot/YouTube
Paulo Costa mogao bi borbu protiv Israela Adesanye dočekati kao jedna posebna vrsta zvijeri

Putem svog YouTube kanala, Paulo Costa odlučio je dokumentirati pripreme za borbu protiv Israela Adesanye, putem koje će napasti titulu UFC-ovog prvaka srednje kategorije. Borba će se održati na UFC 253 priredbi, 19. rujna, što bi značilo kako je Brazilac ušao u glavnu fazu svojih priprema.

Trenutno se najviše radi na snazi i brzini udaraca, a moramo priznati kako Costa već sad izgleda impresivno. I tu se ne misli samo na njegovu poznatu fizičku spremu i konstituciju nego na način kako odrađuje svoj posao. Barem onaj dio njega koji je odlučio objaviti.

U trening videu u trajanju nešto više od tri minute, možemo vidjeti izmjenu serija udaraca nogom i boksačkih tehnika koje je Costa prakticirao sa svojim trenerima. Tako je u jednom trenutku pogodio čak 23 udarca nogom u nizu, za što mu je trebalo tek 23 sekunde, a ništa za time ne zaostaju niti boks udarci. Na samom kraju tu je i ponešto grapplinga.

Uistinu nikoga ne čudi uzbuđenje fanova pred borbu koja nam slijedi. Dovoljno je pogledati video koji se nalazi ispod teksta da se dođe do itekako jasnih razloga toga.

Linker
14. travanj 2024 16:51