UFC

(VIDEO) Na internetu kruži snimka Khabibovog jedinog poraza, pogledajte tu borbu

 screenshot/YouTube
Pogledajte snimku borbe za koju se piše da je jedina koju je Khabib Nurmagomedov izgubio

Khabib Nurmagomedov je pobjedom nad Justinom Gaethjeom došao do svoje 29. pobjede u jednako toliko profesionalnih MMA borbi. Ako se ne odluči na povratak, kojem se nada predsjednik UFC-a Dana White, otiči će u mirovinu kao jedini elitni borac u povijesti MMA-a koje su povukao bez da je ikad savladan.

Nevjerojatan je to rezultat za tog velikog borca, no ne može se reći kako kroz svoj život ipak nije upoznao poraze. Na internetu tako kruži snimka s jednog combat sambo turnira na kojem je Khabib nastupio sa 17 godina. Radi se o finalnoj borbi sambo prvenstva Rusije, u kategoriji do 68 kilograma. Khabiba je u tom meču savladao borac imena Magomed Ibragimov. Nažalost, zbog čestog imena nismo mogli točno pronaći kako je izgledala daljnja borilačka karijera tog momka, no moguće je da se radi o današnjem vlasniku MMA omjera 11-2 (Tapology profil).

Ono što je posebno zanimljivo vidjeti je Khabibova reakcija nakon što je obznanjen njegov poraz. On je prvo stavio ruke preko lica, a onda je kleknuo slično kao nakon pobjede protiv Gaethjea. Nema sumnje kako mu je isti teško pao te da je nakon tog bio još motiviraniji da mu se to ne ponovi.

Na internetu možemo pronaći još neke snimke s grappling natjecanja, gdje postoje insinuacije kako je riječ o Khabibovom porazu, no ovo je zapravo jedina snimka s nekog pravog natjecanja gdje vidimo kako je to uistinu Khabib. Pogledajte borbu!

Linker
25. travanj 2024 17:32