UFC

(VIDEO) Najatraktivniji prekidi UFC-ovog nokautera oko kojeg je nekoć vladao nezapamćen 'hype'

Adam Cella vs Uriah Hall
 Screenshot (YouTube, UFC)
Odvije li se sve prema planu i ugleda li UFC 249 priredba zaista svjetlo dana, na njenom će se popisu naći i jedan odličan okršaj u srednjoj kategoriji.

UFC je za event koji je na rasporedu 18. travnja odlučio spojiti nokautera Uriaha Halla (15-9) i slavnog BJJ majstora Ronalda Souzu (26-8-1 nc), a kako bi se dodatno promovirao njihov susret, iz vodeće MMA promocije stiže nam sjajna kompilacija koja izdvaja najatraktivnije nokaute iz karijere borca oko kojeg je nekoć vladao nezapamćen 'hype'.

Tko god je pozornije pratio karijeru Uriaha Halla vjerojatno se jako dobro sjeća njegove epizode u TUF 17 sezoni i jasno mu je o čemu ovdje pričamo.

Adam Cella, Bubba McDaniel i Dylan Andrews trojica su boraca koje je Hall, nakon ulaska u TUF kuću, uništio na svom putu do finala. Dana White već je zadovoljno trljao ruke, a neki su išli toliko daleko da su vjerovali kako je upravo Hall borac koji će detronizirati tada nedodirljivog Andersona Silvu.

No, Hall je imao jedan problem, a on se zvao Kelvin Gastelum. Pomalo u sjeni Hallovih atrakcija i Kelvin je nizao pobjede, a onda u finalu podijeljenom sudačkom odlukom osvojio sezonu.

'Hype' oko 'Prime Timea' malo je splasnuo, a potom i već u njegovom idućem nastupu za UFC u potpunosti nestao. Za to je pak bio zaslužan John Howard koji ga je, također podijeljenom odlukom, svladao u kolovozu 2013. godine.

Od toga dana Hallova karijera konstantno ima svojih uspona i padova, no senzacionalni potezi kojima je oduševljavao u The Ultimate Fighteru još su uvijek tu, samo ponekad jednostavno nisu toliko efikasni...

Danas Hall ima 35 godina i dvije pobjede u nizu te se nalazi u fazi karijere kada je pred njim vjerojatno posljednja prilika za probijanje do samog vrha. Je li za to sposoban, mogli bismo saznati već za dva tjedna i u meču s legendarnim 'Jacareom'.

Dotad uživajte u kompilaciji koju vam je pripremio UFC.

Linker
13. travanj 2024 21:32