UFC

(VIDEO) Nakon dvije godine bez treninga, Rumble se vratio i razvalio fokusere

Anthony Johnson
 Instagram/Competitve Body
Anthony 'Rumble' Johnson krenuo je u pripreme za svoj povratak profesionalnom MMA-u. Odradio je prvi borilački trening nakon dvije godine, a na Instagramu je postavio snimku rada s fokuserima koje je držao njegov trener Henry Hooft.

Dvije godine i pet mjeseci prošlo je od druge borbe Daniela Cormiera i Anthonyja Johnsona za koju se kasnije ispostavilo kako je bila trenutno posljednja borba za Johnsona. "Rumble" je kratko nakon toga otkrio kako se više neće boriti, trening je prebacio na powerlifting i krenuo u posao s medicinskom marihuanom. Par puta se spomenuo njegov eventualni povratak, no on je bio podosta izbirljiv oko situacije u kojoj bi se to dogodilo. No, nedavno se samo odjednom pojavila vijest kako se vraća i to kao teškaš, no bez nekih posebnih uvjeta. Razlozi za tu odluku nisu navedeni, a sad se pojavila snimka koja otkriva kako je ozbiljan.

Rumble je nabacio težinu i mora se priznati kako na nogama izgleda spor, što zapravo ne treba čuditi kad se u obzir uzme izjava kako dvije godine nije odradio borilački trening. No, čini se kako su one ubojite ruke i dalje tu. Fokuseri su kvalitetno stradali, a čini se kako bi protivnici u teškoj kategoriji u budućnosti mogli stradati još teže od svojih kolega u poluteškoj kategoriji, koje je Rumble slagao kao na traci. Jedino mu je Daniel Cormier ostao kao crna mačka.

Još uvijek nije poznato kad će se Rumble vratiti, prije svega zbog toga što mora odraditi šest mjeseci USADA testiranja, što je pravilo za sve borce koji se vraćaju iz mirovine. Kako je on upravo tako USADA-i definirao svoj status, moći ćemo ga vidjeti tek u proljeće iduće godine. Što se tiče potencijalnih protivnika u teškoj kategoriji, popis je više nego dobar i nema sumnje kako će UFC matchmakeri odabrati pravu opciju.

Linker
24. travanj 2024 16:02