UFC

(VIDEO) Ne izazivajte profesionalne borce: Merab poludio na provokatora iz publike, zatim preskočio ogradu i povukao ga za kosu

Merab preskače ogradu

 X (combat)
Osiguranje je ipak uspjelo odvratiti Meraba od nauma da se u potpunosti obračuna s ovim fanom, tako da je nakon povlačenja za kosu i sam odustao

Puno toga zanimljivoga vidjeli smo do sada u sklopu revolucionarnog Craig Jones Invitational turnira, a prvi dan bio je na rasporedu noćas. Brojna poznata lica mogli smo vidjeti u publici, a bilo je tu i UFC-ovih boraca koji podržavaju Craiga Jonesa i ono što je ovim turnirom napravio za sport.

Međutim, kada su u pitanju UFC-ovi borci, nije sve prošlo toliko glatko. Naime, izazivač u bantam kategoriji, Merab Dvalishvili, priredbu je pratio iz VIP lože. Međutim, jedan gledatelj je iz prvih redova uporno ometao priredbu, tako da je Merabu u jednom trenutku dosadilo slušati njegova dobacivanja.

Odlučio je Merab tako stvari uzeti u svoje ruke, tako da je preskočio zaštitnu ogradu koja je odvajala VIP ložu, prošao pored čuvara, došao kod spomenutog fana te ga povukao za kosu. Osiguranje je ipak uspjelo odvratiti Meraba od nauma da se u potpunosti obračuna s ovim fanom, tako da je nakon povlačenja za kosu i sam odustao i vratio se na svoje mjesto s kojeg je i do tog trenutka uživo u vrhunskom grapplingu.

Meraba za manje od mjesec dana očekuje meč karijere, odnosno, okršaj za titulu u bantam kategoriji. Prvak Sean O‘Malley bit će njegov protivnik, a svoju priliku je Merab zaslužio odavno. Pobjedom nad Henryjem Cejudom u drugom mjesecu ove godine je tu priliku i zapečatio, a ta pobjeda mu je ujedno bila i deseta zaredom.

Nadamo se da Merab zbog ove situacije neće imati problema jer ga očekuje veliki meč, a video ove situacije pogledajte ispod:

Linker
21. kolovoz 2024 13:52