UFC

(VIDEO) Nova ‘poboljšana‘ snimka otkrila kakve je vulgarnosti koristio Khabib nakon pobjede protiv McGregora

Khabib vs. McGregor

 Twitter (ybw Combat)
Ova borba je ušla u anale slobodne borbe jer su dva glavna protagonista imala dijametralno suprotne vrijednosti

Nikada niste čuli da Khabib Nurmagomedov koristi vulgarne riječi tijekom svoje UFC karijere - sve do sada.

To se dogodilo odmah nakon što je Nurmagomedov pobijedio Conora McGregora gušenjem na UFC-u 229 u listopadu 2018. U ponedjeljak je UFC objavio nove snimke borbe u najnovijem izdanju serije "Muted" - seriji koja se osvrće na borbe bez komentara, s pojačanim zvukom iz kaveza i kutova - koje prikazuju taj napeti trenutak.

Nakon što je McGregor tapkao zbog gušenja i sjeo na pod, zureći prema Nurmagomedovu, tadašnji prvak u lakoj kategoriji ga je zadržavao sudac Herb Dean dok je vikao na McGregora, govoreći mu: "Pi**o, razbio sam te! Razbio sam te, ku**o!"

Možete pogledati nove snimke, kao i cijelu epizodu, u videozapisu koji slijedi.

Nekoliko trenutaka nakon pobjede, Nurmagomedov je bacio svoj štitnik za zube u smjeru McGregorovih kutnih ljudi i skočio preko kaveza da napadne Dillona Danisa, izazvavši divlju tučnjavu na podu arene koja se proširila natrag u kavez.

Ne bi trebalo biti iznenađenje kako su završile stvari između Nurmagomedova i McGregora s obzirom na vrlo osobnu prirodu njihovog rivaliteta prije borbe. Ipak, ovo baca dodatno svjetlo na to koliko su stvari bile intenzivne.

Linker
28. kolovoz 2024 21:30