UFC

(VIDEO) Objavljena prva najava za UFC 240

Max Holloway
UFC 240 priredba dobila je svoju prvu službenu video najavu. Max Holloway za devet će dana u Edmontonu braniti titulu prvaka UFC-ove perolake kategorije protiv Frankieja Edgara, a Cris Cyborg ulazi u svoju posljednju borbu na UFC ugovoru protiv Felicije Spencer.

Iako je još jako malo vremena ostalo do UFC 240 priredbe, UFC do sada nije previše koristio svoje marketinške potencijale na nju. Procijenili su kako je bolje sve odraditi u manje vremena, što je možda i dobra solucija za kvalitetno pripremiti fanove na ono što nudi nova PPV priredba.

A ona u prvom planu nudi dvije jako zanimljive borbe. Prva će biti treći pokušaj Frankieja Edgara da dođe do titule prvaka perolake kategorije, no sumnjamo da mu posao može biti teži. Max Holloway ima 13 pobjeda u nizu u perolakoj kategoriji i to tako da svakim nastupom čak izgleda sve bolje. Frankie je veteran i budući član Kuće slavnih koji će u ovoj borbi upisati svoj 25. nastup u Octagonu.

Ženska superzvijezda Cris Cyborg Justino odradit će posljednju borbu na UFC ugovoru. Ako savlada Feliciju Spencer otvorit će se prilika za organiziranje revanša protiv Amande Nunes, no onda će tek zapravo krenuti prava borba Cyborg i UFC-a oko novog ugovora. Spencer namjerava "olakšati" posao promociji i borbu za titulu izboriti za sebe.

Linker
20. travanj 2024 09:02