UFC

(VIDEO) Odbijeni borac s DWCS urinirao krv nakon 15 minuta rata

Brendan Loughnane
Brendan Loughnane i dalje je glavna tema MMA krugova. Riječ je o britanskom borcu koji je odradio fantastičan nastup na Dana White's Contender Seriesu, no na kraju nije dobio ugovor radi bizarnog razloga. On je na svom Instagramu postavio snimku koja može poslužiti kao još jedan dokaz toga koliko je ostavio u kavezu. Naime, odmah nakon borbe urinirao je krv.

Loughnane je savladao Billa Algea sudačkom odlukom nakon tri runde u kojima je prezentirao veliku srčanost, agresivnost i borilačku kvalitetu. 30-godišnji Englez napravio je sve što je potrebno za zaraditi ugovor, osim pobjede prekidom. Očekivalo se kako će mu mjesto u UFC-u ipak pripasti, no bez njega je ostao iz bizarnog razloga. Dana White mu ga je odlučio uskratiti zato što je pet sekundi prije kraja borbe krenuo u rušenje. Nevjerojatno, zar ne?

Ne pretjerujemo ako kažemo da je Loughnane dao sve od sebe da tu borbu završi. 14 minuta i 55 sekundi je pokušavao, unatoč tome što je vodio bio je spreman primati udarce samo da dođe do onoga što White u svom showu traži. Njegovo lice dovoljno svjedoći o tome, ali ne samo ono. Naime, Loughnane je na svoj Instagram postavio snimku iz hotelske sobe nakon uriniranja. Jako se dobro može vidjeti kako je u pitanju krv koju je izbacio mokraćnim putem. Sve to je dokaz kako je dao sve od sebe, ali niti to nije bilo dovoljno. Kako je rekao White, jednostavno nije smio pet sekundi prije kraja borbe koju je pobijedio krenuti u rušenje.

Spomenuta snimka bila je objavljena u obliku Instastorya, no Ariel Helwani se pobrinuo da ona bude dostupna svima, objavom na svom Twitter profilu. Pogledajte!

Linker
19. travanj 2024 10:34