UFC

(VIDEO) Održana posljednja sučeljavanja pred UFC 267, zaiskrilo između Chimaeva i Kineza

Jan Blachowicz i Glover Teixeira
 screenshot (YouTube, UFC)
Sudionici 13 borbi koje će se održati u Abu Dhabiju stali su jedni preko puta drugih

MMA fanovi u Abu Dhabiju dobili su priliku vidjeti sudionike UFC 267 priredbe po posljednji put prije nego će se oni naći u Octagonu te krenuti jedni na druge nakon što se zatvore vrata istog, a sudac da znak za početak borbe. To se dogodilo na ceremonijalnom vaganju kojem je, kao što smo naveli, publika mogla prisustvovati.

Nakon održanog vaganja, gdje je došlo do otkazivanja jedne borbe radi prevelikog prekoračenja granice kategorije te gdje je bilo malo drame oko zadovoljavanja granice kategorije za Khamzata Chimaeva, na programu je ostalo 13 borbi, šest na glavnom i sedam na uvodnom programu.

Kod sučeljavanja smo se mogli uvjeriti kako borci izgledaju par sati nakon službenog vaganja, kad su se već njihova tijela velikim dijelom dobila priliku oporaviti od skidanja kilograma. Kod većine parove vidjeli smo fokusirani pogled, ali zapravo i dobre odnose, no kod jednog dvojca ipak je zaiskrilo. To su Khamzat Chimaev i Li Jingliang, koje se moralo razdvajati te koji imaju veliku želju što prije sve između sebe razriješiti u Octagonu.

Sutra je velik dan za sve ljubitelje MMA-a, a program sa svojim uvodnim borbama započinje već od 16 sati. Očekuje nas pravi spektakl, a tko će sve krenuti u međusobnu gladijatorsku borbu, možete vidjeti u videu ispod teksta.

Linker
25. travanj 2024 22:38