UFC

(VIDEO) Održana prva UFC 239 sučeljavanja

Jon Jones i Thiago Santos
U Las Vegasu je održan medijski dan UFC 239 eventa, a nakon njega i prva sučeljavanja sudionika ove borilačke priredbe. Pogledajte kako je bilo pri prvim pogledima oči u oči.

Ovog puta je UFC na medijski dan pozvao sudionike i sudionice svih 13 borbi koje ćemo pratiti u noći sa subote na nedjelju. Svi oni su po prvi put pozirali za medije i bilo je vrlo zanimljivo. Najviše između Bena Askrena i Jorgea Masvidala, koji su imali kratki dijalog te između Diega Sancheza i Michaela Chiese. Nakon što je Masvidal izbjegavao dosadašnje susrete, ovo je zapravo njihov prvi pogled oči u oči.

Što se tiče glavne borbe, Jon Jones je na pozornicu došao s čačkalicom u ustima i ponovno se ponašao kao nekad ranije, odnosno kao da protivnika uopće nema na pozornici. Kontakt očima je dozvolio tek kratko, nakon čega se okrenuo publici. Holly Holm i Amanda Nunes svoje su odradile vrlo mirno i bez napetosti, no zanimljivo je bilo vidjeti neke druge duele. Inače, ova sučeljavanja održana su prije nego svi krenuti na posljednju fazu skidanja kilograma pa je zanimljivo vidjeti i kako su izgledali prije najduže noći ovog vikenda.

Pogledajte sva sučeljavanja!

Linker
20. travanj 2024 16:20