UFC

(VIDEO) Ovako je Curtis Blaydes prekidom u drugoj rundi savladao uvijek čvrstog Dagestanca

Curtis Blaydes
 screenshot (YouTube, UFC)
Za sada je tek Francis Ngannou bio "crna mačka" sjajnom Curtisu Blaydesu

Curtis Blaydes (14-2, 9-2 UFC) već je duže vremena u samom UFC-ovom vrhu teške kategorije. "Razora" je uspio savladao tek Francis Ngannou, i to dva puta, ali dovoljno da ga dovede u situaciju gdje još uvijek nije dobio priliku napasti titulu. Korak bliže tome namjerava doći nadolazećeg vikenda, kad će svoju desetu UFC pobjedu tražiti u borbi protiv Derricka Lewisa.

Sjajni Blaydes nalazi se trenutno unutar niza od četiri pobjede, među kojima se nalaze one nad Alexandrom Volkovim i Juniorom Dos Santosom, ali i Shamilom Abdurakhimovim. Upravo je čvrsti teškaš iz Dagestana bio protivniku u ogledu s kojim je Blaydes prezentirao svoje najveće kvalitete.

Borba je to koja se održala u rujnu 2019., uz slavlje Blaydesa prekidom u drugoj rundi, no dovoljno je to bilo vremena da svima još jednom prezentira koliko je opasan borac, posebno ako mu dozvolite da radi ono u čemu je najbolji.

Curtis svakako nije jedan od onih boraca čiji se nastupi čekaju s uzbuđenjem, budući da je njegov prvi i glavni cilj doći do pobjede, neovisno o tome na koji će to način biti te koliko će sama borba uzrokovati uzbuđenja gledateljima. Vjerojatno se tako nešto može očekivati i u najavljenoj borbi. No, intrigantno je pratiti hoće li netko moći odgovoriti na njegov stil. Kao što možemo vidjeti u videu ispod teksta, Abdurakhimov nije uspio u tome.

Linker
26. travanj 2024 17:01