UFC

(VIDEO) Ovako je Reyes ekspresno nokautirao današnjeg hit borca srednje kategorije

Reyes vs. Cannonier
 screenshot/Youtube
Dominick Reyes ostvario je impresivan niz na svom putu prema osiguravanju pozicije izazivača za titulu UFC-ove poluteške kategorije. No, među pobjedama koje je ostvario nekako u prvi plan iskače ona nad Jaredom Cannonierom. Današnju zvijezdu UFC-ove srednje kategorije Reyes je nokautirao već sredinom prve runde.

Idućeg vikenda veliku priliku imat će Dominick Reyes (12-0, 6-0 UFC). Napasti će titulu UFC-ovog prvaka poluteške kategorije koja se nalazi kod Jona Jonesa. Do te borbe došao je apsolutno zasluženo, sjajnim pobjedničkim nizom. Tijekom njega je impresionirao u borbama protiv Chrisa Weidmana i Ovincea St. Preuxa, no niti jednom kao protiv Jareda Cannoniera.

Borca koji je danas jedan od glavnih kandidata za napad na titulu srednje kategorije Reyes je savladao dok se ovaj još nalazio u poluteškoj. Bilo je to u svibnju 2018. godine, a Reyes je u vrlo sadržanoj borbi upisao pobjedu tehničkim nokautom pred kraj treće minute borbe. Prezentirao je sjajne udaračke sposobnosti, ali isto tako i sposobnost primiti udarce svog protivnika. Ova borba zapravo ga je bacila u "prvu ligu" i dovela ga do ozbiljnog rankinga, a onda je dalje samo nastavio napredovati.

Reyes će za pobjedu protiv Jona Jonesa morati biti jednako dobar kao u ovoj borbi, no u mnogim segmentima vjerojatno još bolji. Po mnogima najboljeg borca svih vremena moguće je savladati jedino ako si spreman na sve. Reyes je to bio u ovoj borbi, a hoće li biti u najvažnijoj borbi karijere, saznat ćemo 8. veljače.

Linker
23. travanj 2024 09:37