UFC

(VIDEO) Perry i Luque borba večeri, Oezdemiru i Macedo najbolje izvedbe

Latifi vs. Oezdemir
Vicente Luque i Mike Perry apsolutno su zasluženo došli do bonusa za najbolju borbu večeri UFC Fight Nighta 156. Što se tiče bonusa od 50.000 dolara za najbolju izvedbu, njih su si priuštili Volkan Oezdemir i Veronica Macedo.

15 minuta neprestane akcije i gomila udaraca između dva nevjerojatno izdržljiva borca. To je kratak opis borbe koju su Vincete Luque i Mike Perry odradili u sunaslovnom okršaja prvog UFC-ovog Fight Nighta u Urugvaju. Podijeljena odluka mogla je na kraju otići bilo kojem od njih, no odabrali su suci Luquea. Perry će se ovim putem morati zadovoljiti s 50.000 dolara i pokojim novim fanom njegovog stila borbe. Perryju je to druga borba večeri u nizu i ukupno četvrti bonus do sada. Luque je upisao svoju desetu UFC pobjedu i to prvu sudačkom odlukom. Borbu večeri također je dobio po drugi put, kao što je i njemu ovo četvrti bonus ukupno.

Tu su naravno i dva bonusa za najbolju izvedbu. Volkan Oezdemir na sjajan je način prekinuo niz od tri poraza, brutalno nokautiravši Ilira Latifija. Sve je otvorio lijevim krošeom dok su bili na nogama, a onda je svog protivnika uspavao još jednim udarcem istom rukom na podu. Iako je do sada imao impresivnih nastupa, ovo je Volkanu tek drugi zarađeni bonus.

Posljednji bonus pripada Veronici Macedo, koja je nakon tri poraza napokon došla i do prve UFC pobjede te automatski time i ostanka u promociji. Budući da joj je tek nešto više od minute trebalo da polugom na ruku savlada vrhunsku grapplericu kao što je Polyana Viana, bonus je isto bio neupitan. Osim toga, napravila je tu polugu iz vrlo nezgodne pozicije u kojoj se odmah na samom početku našla. Kako je to izgledalo, možete vidjeti u videu ispod teksta.

Linker
19. travanj 2024 12:31