UFC

(VIDEO) Pet najboljih nokauta Juniora Dos Santosa

Junior Dos Santos vs. Derrick Lewis
Prije nego nadolazećeg vikenda krene u rat protiv Francisa Ngannoua, prisjetite se što sve može bivši UFC-ov teškaški prvak Junior Dos Santos. Ovo je popis njegovih pet najboljih nokauta u UFC karijeri, popraćen HD snimkama istih.

U kojoj god fazi karijere bio, bilo to s naslovom prvaka oko pasa ili u vrijeme kad su svi mislili da je gotov, Junior Dos Santos uvijek je smatran najboljim boksačem kojeg je UFC-ova teška divizija ikad imala na svom rosteru. Neovisno o formi, to mu nitko nije mogao osporiti. Sad kad je ponovno na samo borbu od novog napada na titulu, iako su ga nakon poraza od Stipe Miočića mnogi otpisali, Junior Dos Santos ponovno na boksu gradi svoje šanse u subotnjoj borbi protiv Francisa Ngannoua.

Kako bolje najaviti borbu u kojoj će se očekivati nokaut, bilo s jedne bilo s druge strane, ako ne kompilacijom onoga što su borci sposobno napraviti. Junior Dos Santos je 15 od svojih 21 pobjede u profesionalnoj karijeri ostvario upravo najatraktivnijom i fanovima najdražom metodom. Od toga je to deset puta napravio u UFC-u, a promocija je odabrala pet po njima najboljih i stavila ih u kompilaciju koju ispod teksta donosimo.

Peto mjesto zauzeo je posljednje ostvareni nokaut, protiv Derricka Lewisa u ožujku ove godine. Ispred njega je kombinacija koja je završila Fabricija Werdumu u Juniorovoj prvoj UFC borbi, zatim munjeviti kroše kojim je završen Gilbert Yvel, a teško je moglo proći bez kružnog udarca nogom kojim je u nesvijest poslan Mark Hunt. Prvo mjesto je neupitno, udarac kojim je Junior 2011. godine završio Caina Velasqueza, za titulu prvaka teške kategorije.

Linker
20. travanj 2024 06:31