UFC

(VIDEO) Pet najboljih završnica Natea Diaza

Diaz vs. Pellegrino
 screenshot
Tri godine nakon što je odradio svoj posljednji nastup, UFC publika ponovno će imati priliku gledati borbu Natea Diaza. Tim putem je UFC na svoj Youtube kanal odlučio postaviti kompilaciju pet najboljih izvedbi ove borilačke ikone.

Nate Diaz uvijek je kroz svoju karijeru glasio kao jedan od najboljih boraca svijeta, ali isto tako i kao borac kojem nešto nedostaje da bi se popeo na sam vrh. No, to da je jedan od najubojitijih i najatraktivnijih mu nitko nikad nije osporio. U svoje 23 UFC borbe ostvario je 14 pobjeda i devet poraza, 11 pobjeda od toga ostvarivši prekidom. Osam puta osvajao je bonus za najbolju borbu večeri, a sedam puta za najbolju izvedbu. Dulje vrijeme bio je na vrhu UFC ljestvice po broju osvojenih bonusa, dok ga nije prestigao Donald Cerrone.

Nakon gotovo pune tri godine, Nate će ponovno ući u Octagon. Pripalo mu je mjesto u sunaslovnoj borbi UFC 241 priredbe, gdje će se boriti protiv Anthonyja Pettisa. Borba je to koja se svojevremeno ozbiljno "kuhala", no nikad nije završila ugovorena. No, nikad nije kasno za borbu s tolikim potencijalom. I zbog toga su fanovi s veseljem prihvatili vijest o povratku mlađeg dijela zločestog para braće iz Stocktona.

Ispod teksta nalazi se UFC-ov izbor njegovih pet najboljih završnica. U principu, radi se o prisiljavanjima na predaju, koje su unatoč vrlo dobrom boksu ipak njegova specijalnosti. Tako je tu njegova najveća pobjeda u karijeri, protiv Conora McGregora, ali i onaj sad već legendarni trokut protiv Kurta Pellegrina i proslava pobjede još i prije nego je protivnik tapkao. Što je još odabrala UFC-ova Youtube ekipa, najbolja da pogledate sami.

Linker
23. travanj 2024 22:55