UFC

(VIDEO) Plivanje protiv hladne divlje rijeke! Pokušava li to Khabib biti luđi od Fergusona?

Khabib Nurmagomedov
 screenshot/Instagram
Vrlo zanimljiva snimka Khabiba Nurmagomedova isplivala je danas na Instagramu. S razlogom je iskorišten glagol isplivati jer se upravo o tome radi. Pogledajte kako Khabib Nurmagomedov pliva uzvodno po divljoj, ali ujedno i vrlo hladnoj rijeci.

Snimku je podijelio njegov prijatelj koji na Instagramu nosi ime Kingfarruh. Na njoj vidimo UFC-ovog prvaka lake kategorije kako svim silama pokušava odgovoriti na brzinu rijeke u kojoj je odlučio zaplivati. Njegov prijatelj sve je to popratio vrlo zanimljivim komentarom napisanom uz objavu.

"Prednost i rad od strane prvaka Khabiba Nurmagomedova. Danas je vrlo hladno, ali njemu to nije bilo bitno. Voda je toliko hladna da sam se ja umalo smrznuo kad sam samo stopalo stavio u nju. Tony, u problemima si!", napisao je.

S razlogom je tu aluzija na Tonyja Fergusona, vjerojatnog Khabibovog budućeg protivnika koji je inače poznat po podosta nekonvencionalnim metodama treninga. No, dok Tony Ferguson slaže kutije, stolove i stolice te izvodi svojevrsne akrobacije, Khabib do svojevrsnih granica dovodi svoje tijelo. Je li ovo krenula bitka i po pitanju od toga tko je od njih dvojice zapravo luđi? Trenutno je Ferguson tu u velikom vodstvu, čak je postao MMA verzija Chucka Norrisa.

"Tony Ferguson je tip koji će primiti ilegalan udarac, a onda pitati svog protivnika želi li nastaviti borbu", "Tony Ferguson je tip koji će Bruce Bufferu reći kad je vrijeme", Tony Ferguson je tip koji staje na crvenom svijetlu u GTA 5", "Tony Ferguson je tip koji će otkazati termin kod liječnika zbog bolesti", "Tony Ferguson je tip koji će financijski nagraditi svog šefa", samo su neki od primjera sličnih izreka kakvih je pun internet. "Tony Ferguson je tip koji u hladnoj rijeci pliva uzvodno dok oko njega plivaju krokodili", mogao bi biti odgovor na ovo.

Do tada, pogledajte kako to radi Khabib!

Linker
17. svibanj 2024 04:16